Sayfa 396/1004 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Dolar alanlar para mı kazandı acaba? Amerika'nın faizi 0.25, enflasyon %6.8. Türk Lirası'na göre nerede olduğu çok da önemli değil çünkü yatırımları Amerika'nın enflasyonu karşısında reel olarak %6.5 zararda...

Her şey göreceli. Sadece Dolar yatırımının reel kısmına dikkat çekmek için yazdım.

% 6.8 Erimesi mi iyi, yoksa Türkiş gaymeylen toz olup gitmesi mi?

Başka enstrümanlarda parasını değerlendiremeyenler için iyidir, döviz gayme.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Dolar alanlar para mı kazandı acaba? Amerika'nın faizi 0.25, enflasyon %6.8. Türk Lirası'na göre nerede olduğu çok da önemli değil çünkü yatırımları Amerika'nın enflasyonu karşısında reel olarak %6.5 zararda...

Her şey göreceli. Sadece Dolar yatırımının reel kısmına dikkat çekmek için yazdım...

Usta
    Vergi dairesine borc var
    Piyasaya borc var
    Yasal faiz yaklasik 10%
    Dolara girersen karsiya %40.50 ISKONTOLU odeme yapiyorsun az sallayinca.
    Kar var...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ABD enflasyon 6.8 çıkmış ben dolarları 7.5 den devlete vermişim...Hem TL hemde usd enflasyonuna göre hala artıdayım..FED faiz artırım sürecine girdiğinde dolarlarım geri dönmüş olacak , o zaman piyasa koşullarına göre bakarız...

4. Merkez Bankası’nın bugün yaptığı 3. müdahalesinin büyüklüğü yaklaşık 500 milyon dolar.

Merkez Bankası, 3 farklı günde yaptığı toplam satış yaklaşık 1 milyar 550 milyon dolar oldu.

— BloombergHT

1,5 milyar şey yakıldı şey hala 13,85 kim aldı la aranızdan bu 1,5 milyarı çıkarsın
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Diyelim ki perşembe faiz düşmedi. Nereye koymak lazım parayı? Ne artar çok? Mesala borsa artar mı? Dolar nereye kadar düşer?

6. Nasreddin Hoca'nın dediği gibi hepiniz haklısınız. Ben de haklıyım. Doları olanlar TL olarak para kazanmış olabilirler ama Dolar bazında son bir yılda reel olarak %6.5 zarardalar...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

Nasreddin Hoca'nın dediği gibi hepiniz haklısınız. Ben de haklıyım. Doları olanlar TL olarak para kazanmış olabilirler ama Dolar bazında son bir yılda reel olarak %6.5 zarardalar...
    Eurobond da olanlar da vardır mutlaka.Dolarda trade edenler var.Varoğlu var.

Her şey göreceli. Sadece Dolar yatırımının reel kısmına dikkat çekmek için yazdım...

Desene Katar, BAE, suidi Arabistan başta olmak üzere hepsini sögüşlüyor.!!
    Paranın gerçek sahipleri.!!!
    TC merkez bankasınıda çok iyi sögüşlüyor.!!

Paranın gerçek sahipleri.!!!

dollar is our currency, but your problem.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 396/1004 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •