Sayfa 406/1004 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Donda olmaz, sığmaz hocam... Ciddi bir soruydu,, Evimde kasa yok, kiraciyim... bir yol bulmak lazim

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Meblağı bilmediğim için bir öneri idi 100-150 bin dolar taşıyorlardı diye biliyorum .

bir tanesi orasını açıp çıkardığı için orta halli bir semtte ev alırken duymuştum .

Rulo haline getirip sokmuşlar orasına .

Milyon dolar ise bilemem kiralık kasalarda yer yok bankalarda çoğu yerde

Eğer banka dışında yer arıyorsanız loomis var

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Meblağı bilmediğim için bir öneri idi 100-150 bin dolar taşıyorlardı diye biliyorum .

bir tanesi orasını açıp çıkardığı için orta halli bir semtte ev alırken duymuştum .

Rulo haline getirip sokmuşlar orasına .

Milyon dolar ise bilemem kiralık kasalarda yer yok bankalarda çoğu yerde

Eğer banka dışında yer arıyorsanız loomis var
    Hocam tamam çin gibi ucuz işçi olacagiz da don da da para tasimayalim yaa )

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Buda bir sey mi yahu, Nicola Kidman benim yan tarafimdaki villadan komsumdu. saglik nedenleri yuzunden ayrilmak zorunda kaldi.
    yalnız ben kapı komşum derken , oturduğum evi kastetmedim. film yapım şirketimin bazı küçük deneme çekimlerinin yapıldığı stüdyonun yan tarafındaki komşuydu.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    2018 in tepesinde 13.84

kıyası bile absürd.
    bir tur daha 15 e savunma çekerler..
    üstü nereye savrulursa artık.

farklı rejimdeyiz.
    bu hafta için 13,8 altına kaymadığı ve KALMADIĞI sürece de
    batış döngüsü vazifesini yapar...
    Bence bu kadarını beklemiyorlardı, buralarda kendiliğinden sönümlenir, tahvillere alım gelir, DTH bozdurulur zannettiler.

Ama TÜİK in hesapladığı enflasyona kendileri de inanma gafletinde bulundular, kur enflasyon geçişkenliğini de doğru kestiremediler..

Çok daha yüksek enflasyon beklentisi ve uygulanan sıradışı yaklaşımlar yabancıyı da, herkesi de ürküttü, tahviller satıldı, döviz çıkışı var, uzunlar yükselince kısaları da bi yere kadar fonladılar. Üstelik kredi çeken bile dövize geçti.

Bunun üstü artık onlara siyasi bir getiri sağlamaz. 2018 deki rezerv de yok. Yerel seçimler öncesi yaratmaya çalıştıkları atmosfer kabusları olacak...

Siyasi sonucuna ayıktıkları an çark edecekler...Bu kadar da şey olamazlar. Yoksa kur bi daha şahlanacak bu kesin...

Onlar için tek rasyo siyasi sonuç...taban sorguluyor, twittera bakmayın siz hepsi bot hesap..

5.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Onu kullandim hocam fiziki altin icin, Banka kasalari sigortasiz , onun icin yumurtalarin hepsini ayni guvenlik sistemine koymamak gibi bir felsefem var....

Düne kadar pek ihtimal vermiyordum ama reis kasalari getirin demeye basladiysa , biseyler fena ters gidiyor demektir.

Herşeye hazirlikli olmak lazim...

hocam o zaman reha beyin teklifinden başka seçenek yok

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Bankadan cektigimiz dolari saklamanin en iyi yolu nedir ???

Gidişat hic iyi degil... 16 aralik tan once fiziki dolara gecmek istiyorum...

En iyi yolu Yurtdışı bankalarda (yatırım bankalarında) hesap açıp parayı oraya göndereceksin...Az bir miktarda kefen parası olarak evde tutacaksın...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Bankadan cektigimiz dolari saklamanin en iyi yolu nedir ???

Gidişat hic iyi degil... 16 aralik tan once fiziki dolara gecmek istiyorum...

birikimleriniz sütbıyık & sütbıyık finansal hizmetlerle gizlilik içinde güvende. sizle çalışmak için 7/24 bir tık uzağınızdayız.

sütbıyık & sütbıyık co. established 1793
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

https://www.google.com/search?q=groh...W0CIAlbkA,st:0
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 406/1004 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •