Sayfa 625/1001 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    listeyi nefesimi tutup sonuna kadar okudum. allahtan tuttuğum hisseler değilmiş tutanlara sabır dilerim.

rep veremezsiniz dedi.
    nasıl ya anlamadım?

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    nasıl ya anlamadım?
    bu şirketler kar yazsalar bile sırf döviz kuru yüzünden tüm varlıklarını kaybetmiş.

yarın çalışmıyorum. detaylı bakacağım.

pegasus bugün dükkanı kapatsa 4 milyar zararı var.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    listeyi nefesimi tutup sonuna kadar okudum. allahtan tuttuğum hisseler değilmiş tutanlara sabır dilerim.

rep veremezsiniz dedi.
    Sn. JAKO Forumun eskilerinden,aşağıda forumda açtığı başlık var,buradan kendisine soru sorabilirsiniz.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=608&page=167

havayolu şirketleri mahalledeki bakkalın muhasebe ve finansman kurallarına tabi değil..çoğu kez karıştırıyoruz.. gelirleri, fnansman yöntemleri, borçları, borcun süresi, leasing gibi bir sürü konu var..kompleks bir konu.. listedeki diğer şirketleri bilemem ama thyao "too big to fail" kategorisindededir.. borç olarka gözüken şeylerin çoğu ödenmemiş uçak filosu filan gibi şeylerdir, ama bunlar zaten anlaşılarak yapılan şeyler..

diğer yandan.. thyao nun iyi yönetildiğini söylemiyorum.. arpalık bir kurum olduğu kesin ama bir taraftan da öncü bir kurum ülkemizde alanında.. kargo gibi alanlarda da fırsatları kullanıyor..yıllık 70-80 milyon yolcu taşıyan bir şirket nakit akışı problemi yok, ama harcamalarını kontrol etmesi gerekir elbette.. ama döviz arttı diye batacak bir şrket değildir thyao..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

günlük vadeli de poz.açtığım oluyor THYO ve PGSUS.. akşama poz. bırakmıyorum.
    TR'nin en batık şirketleri olması da enteresan

SASA'nın geleceği de hiç parlak değil.. şişirildi de yaptığı iş belli. Sentetik Elyaf.
    SABANCI çıkamadı,zarar etti.. sattı.. yeni alanda borçtan başka bi şey yok..

6.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Sn. JAKO Forumun eskilerinden,aşağıda forumda açtığı başlık var,buradan kendisine soru sorabilirsiniz.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=608&page=167
    İyi de.. sayın ABKA'nın da o sayfa'da yorumu var
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İyi de.. sayın ABKA'nın da o sayfa'da yorumu var
    Twitter değil ,hissenet forum sayfası,herkes yorum yapabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu şirketler kar yazsalar bile sırf döviz kuru yüzünden tüm varlıklarını kaybetmiş.

yarın çalışmıyorum. detaylı bakacağım.

pegasus bugün dükkanı kapatsa 4 milyar zararı var.
    Teşekkür ederim. Yine kara dönüştürürler. Bende bianda battılar sandım

Sayfa 625/1001 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •