Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SELÇUK GÖN...TV. DE '' 1668 üzerinde her fiyat satış fırsatıdır dedi.....''

Ky. de oluşan algı şu( eskiden bende de oluşurdu), ''Tv.ye çıkan ve binlerce takipçisi olan bu zat bu kadar kesin konuşuyorsa bir bildiği vardır,kendini mahçup edecek bir ifadede böyle konuşamaz.''

Bu algıyla kaç kişi hisse sattı hatta short açtı...Şimdi kimse sorgulamasın mı?

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Ky. de oluşan algı şu( eskiden bende de oluşurdu), ''Tv.ye çıkan ve binlerce takipçisi olan bu zat bu kadar kesin konuşuyorsa bir bildiği vardır,kendini mahçup edecek bir ifadede böyle konuşamaz.''

Sayın ABKA bana göre bu forumda en iyi spot alış yeri belirleyen sizsiniz,
    Tekrar yazıyorum. spot alış gününüzü yazmanızı rica ederim.
    yazarsanız aynı gün ben de hisse alacağım. geçen sefer aldığımdan çok memnunum.
    Ben de aldığım hisseyi yazarım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın ABKA bana göre bu forumda en iyi spot alış yeri belirleyen sizsiniz,
    Tekrar yazıyorum. spot alış gününüzü yazmanızı rica ederim.
    Ben de aldığım hisseyi yazarım.
    Orta vadeli hisse alışlarımı yılda bir kere yapıyorum.(bu sene 2 tane sat/ al oldu)

2020 de 10 Agustos ,2021 de 21 Eylüldü...BUNU da forumda paylaştım..ama ne zaman satılır o konu da malesef kötüyüm.

Bir de ciddi hisse araştırması yapmam lazım..Ama yine de alış tarihinden itibaren 4-5 ayda %40-60 arası kar oluyor..Hisse karı olarak bana yetiyor.Bu sene dolar artınca karlar dolara karşı eridi.Dolar bazlı %40-50 kar,umarım olur.

Ama şubattan itibaren/sonra sadece vobda SHORT/FLAT GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

Bana kalırsa bıst100, SUBAT SONUNA kadar 2 dolar üzerini görmeli.En azından o zamana kadar bekleyeceğim.

Ama kısa vade ne olur,özellikle vob, bunu bilmek çok zor.-%8-9 luk düzeltme olsa kim ne diyebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Orta vadeli hisse alışlarımı yılda bir kere yapıyorum.(bu sene 2 tane sat/ al oldu)

2020 de 10 Agustos ,2021 de 21 Eylüldü...BUNU da forumda paylaştım..ama ne zaman satılır o konu da malesef kötüyüm.

Bir de ciddi hisse araştırması yapmam lazım..Ama yine de alış tarihinden itibaren 4-5 ayda %40-60 arası kar oluyor..Hisse karı olarak bana yetiyor.Bu sene dolar artınca karlar dolara karşı eridi.Dolar bazlı %40-50 kar,umarım olur.

Ama şubattan itibaren sadece i vobda SHORT/FLAT GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

Bana kalırsa bıst100, SUBAT SONUNA kadar 2 dolar üzerini görmeli.En azından o zamana kadar bekleyeceğim.

Ama kısa vade ne olur,özellikle vob, bunu bilmek çok zor.-%8-9 luk düzeltme olsa kim ne diyebilir.Çok dik açılı geldik..Tepede aps artıyor(?)
    Ben zaten yalnızca spot alış gününü soruyorum.
    Satış için yeri iyi tahmin edebiliyorum.
    Alım için ha yarın daha aşağısı beklentisi beni bozuyor.
    Viop için şubat - tahmininize büyük ölçüde katılıyorum.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

iyi de babonun topiği açtığı dönemden sonra olanlar ortada. Topiği açma nedeni de açtığı noktanın hisse satma değil bilakis alma noktası olduğunu düşünmesiydi ve çok da haklı çıktı. topiğinde de grafiği çizer yorumu okuyucuya bırakır. Ama normalde 3-5 kişinin bile okumadığı kişiler sürekli gelip topiği kirlettiler. Babo bu işi xtraderx Selçuk gibi profesyonel olarak yapmıyor aslen sadece kendi portföyünü yönetiyor zaten adam ömürünün sonuna kadar yetecek tutarı kazanmış, artık kimseye birşey ispat etmeye de ihtiyacı yok. 2001 de foruma üye oldum, babo yu da Selçuk Gönençleri de, Taner Genek'i vb de iyi bilirim. Kimler geldi geçti...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    iyi de babonun topiği açtığı dönemden sonra olanlar ortada. Topiği açma nedeni de açtığı noktanın hisse satma değil bilakis alma noktası olduğunu düşünmesiydi ve çok da haklı çıktı. topiğinde de grafiği çizer yorumu okuyucuya bırakır. Ama normalde 3-5 kişinin bile okumadığı kişiler sürekli gelip topiği kirlettiler. Babo bu işi xtraderx Selçuk gibi profesyonel olarak yapmıyor aslen sadece kendi portföyünü yönetiyor zaten adam ömürünün sonuna kadar yetecek tutarı kazanmış, artık kimseye birşey ispat etmeye de ihtiyacı yok. 2001 de foruma üye oldum, babo yu da Selçuk Gönençleri de, Taner Genek'i vb de iyi bilirim. Kimler geldi geçti...
    BABO,bu arkadaşlardan çok farklı.İşi cidden bilen abimiz.Kitap çıkaracakmış ,hemen alacağım.Dediğim itirazlardan hiç birisi BABO YA YÖNELİK olamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Bu adamı forumdayken de beğenmezdim, hatta bir kaç kez tartışmışlığımız vardır…aynı kafa tv de de devam ediyor…şuranın üstü yok, buranın altı yok boş laflar,
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •