Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Sana demiyor akçay haberi yarım yamalak vermişler ,
ben bir daha dinledim bu cümlede diyorki devletten YATIRM yapıcam veya ihtiyaç tan dolayı kredi çeken veya faizsiz para alanlar gidip dolar almışlar diyor.Geçen burada anltamadığımız şeyler var diyorduk bir tanesi bu ne paralar dönüyor.
sen alınacakların içinde en son adamsın rahat ol![]()
Burada yazılan ve çelişen ifadeleri neden eleştirmeyelim?
İDDİALI konuşup '',önümüzdeki hafta %10 ralli bekliyorum'' deyip,endeks çakılmışsa hiç bir şey denilmesin mi?
''Dowda düşüş ama BISTTE RALLİ bekliyorum'', dediğinde ve çok normal olmayan bir durum olduğundan, argumanlarını sorgulamayalım mı?
Verdiği grafikte zaman analizine göre düşüş ama ifadelerinde ralli varsa, bir şey sormayalım mı?
Buraya herkes yazıyor.İlk poz. alanda ,tecrübenin zirvesinde olan da.HER YAZILANA ,YORUMA SAYGI taassubundan vazgeçmek lazım...
YORUM VAR YORUM VAR..
Hele iddialı konuşup ta,kesin ifadeler kullanıp ta tam tersi olursa neden bir şey denilmesin?
Millet haklı olarak eleştirince , KÜSÜYORUM ARTIK yazmam demek ...Zaten son zamanlardaki yanlış yorumların ispatı oluyor.
Son düzenleme : ABKA; 11-12-2021 saat: 20:11.
SELÇUK GÖN...TV. DE '' 1668 üzerinde her fiyat satış fırsatıdır dedi.....''
Ky. de oluşan algı şu( eskiden bende de oluşurdu), ''Tv.ye çıkan ve binlerce takipçisi olan bu zat bu kadar kesin konuşuyorsa bir bildiği vardır,kendini mahçup edecek bir ifadede böyle konuşamaz.''
Bu algıyla kaç kişi hisse sattı hatta short açtı...Şimdi kimse sorgulamasın mı?
Dün veya bugün haberlerde bir kripto para şirketinin mağdurlarını gösterdiler. Çok yüklü para kaybetmişler, her tipden insan vardı.
İçlerinde daha akıllı olan birisi olayı anlattı. Bu dolandırıcılar bir şirket kurmuş, kripto borsalar arası fiyat farkları üzerinden arbitraj yaparak para kazanma modeli varmış, Aylık %30'a varan kar payı vereceklermiş, %30 un üstü onlara kalacakmış. Muhtemelen canlı olarak paranın nasıl kazanıldığını da göstermişlerdir.
Olay insanların kollektif yatırıma açık olduğunun ve risk alma isteğinin bir göstergesi, yani insanımızda sorun yok ama sermaye piyasalarındaki modelde sorun var gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sn Abka, kimse eleştirmesin demiyor ki bu dediklerinizin çoğunu ben de eleştiriyorum...
Ama asıl sorun, dil ve üslup sanırım..
Cinde 1.5 milyar insan var 10 metrekare yerde calisip ayni yerde yatan karın tokluguna calisan insanlar var . Kapasite artirimi hep vardi okdr insana yetebilmek icin .
Suan turkiye kapasite kullanma oranı %80 lerde zaten sen ne yaparsan yap kapasite belli .
Sen cin olamazsn zaten . Nufusun %50 si asgari ucretli diye ohh ne guzel.dusurelm asgariyi 200 dolara herkes bizden alsın malı diye birsey yok zaten . Cin derken vietnama cevirdiler ulkeyi 10 milyon multeci ile hafif soslanmis hindistanbul.
Yer İmleri