Sayfa 437/1004 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Insanin ici yaniyor.

Omur boyu calis, huh demek icin emekli ol.

Ac kal.
    O arkadaş şanslı yine emekli olmuş...Ben işe başladığımda 25 yıl 5000 iş günü sonrası emekli olacaktım, maaş bağlanma oranıda %70 olacaktı ; MHP ve AKP sağolsunlar çıkardıkları yasayla hem gün hem yaş hemde %28 maaş bağlanma oranı ile 54 yaşında anca emekli olacağım...İşe AKP döneminde başlayanlara Allah yardım etsin , Mezarda emekli olacaklar....

https://m.youtube.com/watch?v=UnhA3jBAD7Y

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Youtube'da sokak röportajı yapanlara gözaltı
    Youtube'da sokak röportajı yapan 'Kendine Muhabir' ve 'Sade Vatandaş' ve 'İlave TV' kanallarının sahipleri sabah saatlerinde gözaltına alındı.

https://m.bianet.org/bianet/medya/25...anlara-gozalti

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu fiyatlar sağ iken almak istenilen fiyatlardır.ölünce bedavaya gömüyorlar bir seyide çarpıtmayalım .

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eger kendine ait mezar yerin yoksa sana bedavaya mezar yerimi veriyorlar?

E o zaman bu paralari kim oduyor? Olayi anlamadim

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum.
    Ölünce bedava toprağın altına gidiyorsun.
    Havada kalanını görmedim şimdiye kadar.
    Kardesim o zaman bu paralari kim oduyor?

Madem bedava o zaman neden mezar fiyati diye bir sey var? Cevaplar mantiksiz

6. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Milletin size artık şaşıracak hali kalmadı. Siz asgari ücreti zaten 180 dolar aşağıya çektiniz. Şu anda getirmeniz gereken rakam 5 bin TL'dir. Gerçi 5 bin TL verseniz dahi vatandaşı geçinemeyecek duruma getirdiniz. dedi.

https://www.birgun.net/haber/chp-den...-bin-tl-369032

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Kardesim o zaman bu paralari kim oduyor?

Madem bedava o zaman neden mezar fiyati diye bir sey var. Hakkaten cok ilginc
    Ölmeden önce kendine mezaryeri satın almak istersen bu parayı ödüyorsun. Bu arada her mezarlıkta da satılık yer olmuyor.
    Bir yakınım İzmir’de bir mezarlıkta yer almak istedi. Orada satılık yer olmadığı için alamadı.
    Misal biri öldü. İkamet adresine yakın mezarlığa defnediliyor. Para ödemiyorsun. Sadece kilometreye göre cenaze arabası ücreti ve hasır tahta testiyi bir yakının satın alıyor. Cepten çıkan para bundan ibaret.
    Ölünce yerim baştan belli olsun diyenler mezar yeri almak için para veriyorlar. Bence gereksiz.

8. Sütçünün laneti.
    Soğuk karlı havada veya sıcak yazın sıcağında kapınıza kadar gelen süt hemde ay sonu parasını veresiye defterine yazarak ödemek.
    İstanbul da 2000 yıllara kadar günlük taze süt dağıtımı bu şekilde idi.

Yıllarca medya eli ile açık günlük süretim ve dağıtımını kötüleyerek(sokak sütü tabirini kullandılar ) UHT kutu süt kullanımına yönlendirdiler halkı.
    UHT kutu sütün maliyetide sütün kilo fiyatı ile neredeyse aynı.
    Süte değil aynı zamanda ambalajınada para veriyor halk.
    Şimdiki fiyatı 4.70 TL olan,toptan sütü eski sütçüler olsa idi en fazla 7.00 liraya müşterilerinin kapısına kadar getirip satardı.
    15 lira gibi astronomik rakamlara çıkmaz idi.

Eski İstanbul dan Nostalijik hatıralar.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 437/1004 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •