Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
Rwanda havaalani icin katarli ortaklarla ihaleye hazirlanan Tekfen , Kabul Havaalani icin de acaba girisimde buluyor mudur cunku orada da bir Katar ayagi var habere gore . Rwanda ya Ictas da vermis teklif ,Tav da , Tekfen de sayin Erays61 istihbarat dogru .Bizimkiler acaba Kabil havaalanina ilgilenenler arasinda midir onu da merak etmedim degil simdi . 2009 da ilk deneyimimi Afganistanda yasamistim hayatimda gordugum en kotu havaalaniydi Kabil Havaalani mutlaka bi isler olacaktir orada onla ilgili bir haber olursa paylasalim arkadaslar burada

https://8am.af/eng/turkish-and-qatar...-says-erdogan/
Araştırdım. Fakat Kabil ile ilgili herhangi bir çalışma yok. Ancak Katar ile Tekfen in güçlü bağı olduğu için Uluslar arası anlaşmaya varılınca Katar ile ortak yapmasının güçlü bir ihtimal olabileceği bilgisini aldım.Şuan Tekfenin inşaat işlerinin fazla olmadığını Çalık inşaatın Özbekistanda işleri olduğunu,Enkanın bir kaç iş yaptığını, Rönesansın çok düşük fiyatlar verdiği için ihale alabildiğini, Iraktaki işlerin Avrupalı müteahhitlere kaydığını filan birçok bilgi edindim. Libyada daha hükümet oturmadı, İşler yoluna girdiğinde Tekfenin şansınınçok olduğu bilgisini aldım