Sayfa 440/1004 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

İzmir’de Karşıyaka tarafında ikamet ederken vefat edenler Doğançay mezarlığına defnedilir.
    Alo 188 Cenaze Hizmetlerini ararsın. Gelirler cenazeyi alırlar. Ücretsiz de defnederler.
    Cenaze arabası için cüzi bir ücret alırlar o kadar.

2. Sen ölünce görcez )
    Maliyeti ? )))
    Ama orda öl kafi
    ))))))))))
    Son düzenleme : Moruk; 12-12-2021 saat: 18:51.

İzmir'de defin işlemleri ve mezarlık için 160 lira ücret alınıyor. Vatandaşlar isterse 620 lira karşılığında, içi örülü lahit tipi mezar satın alabiliyor. İki kişilik aile kabristanı için 10 bin lira, 4 kişilik için de 15 bin lira ücret alınıyor.

4. Konyada taziye için konuklara etliekmek , isteğe göre gelenleri ağırlamak için oturma alanları hazırlanmış otobüs ya da çadır ve sandalyeler , konuklara ikram edilmek için etliekmek ve çay dahil ücretsiz , tabi korona dönemi nasıl şu an bilmiyorum.Aynı şekilde, bütün morg ,nakil, yıkanma , defin , cenaze işlemi, mezar yeri , kefene kadar ücretsiz.

5.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Konyada taziye için konuklara etliekmek , isteğe göre gelenleri ağırlamak için oturma alanları hazırlanmış otobüs ya da çadır ve sandalyeler , konuklara ikram edilmek için etliekmek ve çay dahil ücretsiz , tabi korona dönemi nasıl şu an bilmiyorum.Aynı şekilde, bütün morg ,nakil, yıkanma , defin , cenaze işlemi, mezar yeri , kefene kadar ücretsiz.
    Abi Konya ymn ediym musulman yer
    O dönem için
    İzmir önce lahmacun ayran yollar
    Sonra fatura da
    Sorun değil
    Yani şöyle
    O işi bnm bacılara havale ettim
    Onlar ödediydi )

6. Yani ymnlen gawur dedikleri az bile azzzz hahaha

7. Cenaze işi dediniz ya. Babamı Ocak ayında istanbul da kaybettik. Cenaze için Büyük Şehir araç tahsis etti. Cenazeyi Memlekete Tokata getirdi.Şoförler hakkı olmayan parayı istedi. şoförler tam hırsız ve rüşvetçi. Eski yönetimin hediyesi. Not sağ görüşlü bir insanım. Ama bunlarla şeytanı yan yana koy şeytanı seçerim...

8. Ben abartı musulmanım abi
    Hiçkimsenin bi kuruşu ben de kalmaz
    Kaldı diyenin alnından vururmuyum? O zmn süpriz olsun )

Sayfa 440/1004 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •