Sayfa 441/1004 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Cenaze işi dediniz ya. Babamı Ocak ayında istanbul da kaybettik. Cenaze için Büyük Şehir araç tahsis etti. Cenazeyi Memlekete Tokata getirdi.Şoförler hakkı olmayan parayı istedi. şoförler tam hırsız ve rüşvetçi. Eski yönetimin hediyesi. Not sağ görüşlü bir insanım. Ama bunlarla şeytanı yan yana koy şeytanı seçerim...
    Turhalsa hemşehriyiz birader

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Önce kimin yazdığını öğren.!!
    Benim bu yazıyla ilişkimi .!!

Nasıl öğrenmiş oldun???
    Bu haber gazeteden alıntı.!!
    Yazarın ismi yazılı.!!
    Git ona eleştirini ilet.!!

Ayrıca bioNtech açısının çinde üretime başladığını ilk defa duyuyorum.!!
    Şu çindeki üretim adresininin linkini atta.!!???
    Herkes okusun.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Her gördüğün yazıya atlama , adres defteri değilim, Mehmet Ceyhan biliyor merak ediyorsan kendisine sor .Başından beri 3 ortaklı Ceyhan in verdiği bilgi Biontek , Pfizer ve Çinli ortak .

Masalcı Dede .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. Esnafla , ustayla , işçiyle hatta hemen hemen hiç kimseyle muhattap olmayan birisiyseniz, insanoğlundan uzak duruyorsanız, kendinizi olabildiğince soyutluyorsanız , yılın 4te birini de başka yerlerde geçirirseniz cennet burası

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Süt muhabbeti geçince hatırladım, 1960' yıllarda tereyağından fındık kadar yedik mi nalları dikecektik, margarin yememiz lazımmış diye ne reklam yaptılardı ve bazı doktorlar buna alet olmuşlardı.
    Aynı dr ları çocukları da bugün aşıya alet oluyorlar, herkes paranın kölesi olmuş.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Hanıma vasiyet ettim ölürsem imam fln gelmesin, ne et et bi şaman bul o kaldırsın dedim, bulamazsan gömün am.k deyin gitsin dedim. Yaw ölmüşsün işte ötesi yok yer alarak ail er mezarlığı yaparak, vaay bilmem kim hepsi aynı yere gmülüyormuş dedirtmekle ne gibi bş ego tatmini oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Esnafla , ustayla , işçiyle hatta hemen hemen hiç kimseyle muhattap olmayan birisiyseniz, insanoğlundan uzak duruyorsanız, kendinizi olabildiğince soyutluyorsanız , yılın 4te birini de başka yerlerde geçirirseniz cennet burası
    Konuya alakaya maydonoz olsa da
    Vladimir Cihangir demek isim manası
    Konyaya etli ekmek yimeğe gelirik
    Ucuz diye
    Ölmeğe gelmeyik
    Onu da düşünmeyiz artık
    Kalanlar ödesin naapalım

Konu nereye gelmiş ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Babam vefat etti sıra mezar ücretsiz, emme Allah gecinden versinz, annemle yanyana olsunlar diye, 1.250 gayme para verip 2 kişilik yer aldım.

Bazıları aile kabri olsun diye, 3-5 kişilik yer alıyorlar.
    İyi rakam bizim burada 5000’nin üzerindeydi en son

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 441/1004 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •