Boyle fiskiran paranin amk.... Agizimi bozdurdular sonunda bana da.. Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by Dudu Boyle fiskiran paranin amk.... Agizimi bozdurdular sonunda bana da.. Syg, Çok ayıp Küfür sana yakışmıyor.!! Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by BOSPOROS Çok ayıp Küfür sana yakışmıyor.!! Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!! küfür yerinde ve zamanında edilince uygundur. faydalıdır , iyidir , güzeldir.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Originally Posted by Dudu Boyle fiskiran paranin amk.... Agizimi bozdurdular sonunda bana da.. Syg, venezuela da alışverişlerde, venezuela parası tartılıyormus....
Originally Posted by azaz venezuela da alışverişlerde, venezuela parası tartılıyormus.... Yakında temettüleri de tartarak verecekler.!! Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!
Son video yu isleyin yeni bolivar piyasaya surup sifirlarindan gene arindi o para 15 tane sifir gitti o surecte su anda USD da ikincil para olarak kullaniliyor Originally Posted by azaz venezuela da alışverişlerde, venezuela parası tartılıyormus....
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Forum Rules
Yer İmleri