-
Dedim bak fayız artmayacak bence
Merkez Bankası’nın döviz piyasasına bugünkü müdahale büyüklüğünün 2,5 milyar dolar olabileceği belirtiliyor.
- BloombergHT
-

Originally Posted by
realities
reisin her şeyden haberi var da, abdüllatif şenerin dediği gibi bu şirketlerin tek sahibi var gibi
yoksa insan kendi akrabasının şirketine yapmaya çekineceği kıyakları neden belirli şirketlere yapsın ki..?
Borsayı yükselten el ile kura ayar çeken el aynı..varlık fonu, örtülü swap şu bu derken iyi servet transferi oluyor...
Oyun bitince olan yine vergi mükelleflerine olacak.. bankalar, büyük sermaye, yabancıların bir bölümü vs bu oyunun içinde..
-

Originally Posted by
hkm
......Benim anladığım dolara vade sonunda misal bugün 14 se 24 e denk gelecek bir faizi kabul etmişiz.Yani 100 bin dolara bugün 140 bin Tl vermişiz vade sonunda 240 bin lira olarak adam parasını alacak o günkü dolar kuru ile bu 240 bin ne kadar dolar alabiliyorsa o kadar dolar alabilecek.Bu bence tefeci faizi.Bizde 100 bin doların dünyadaki faizi neyse onu ödeyeceğiz misal 110 bin dolar ödesek adam 240 binle 110 bin doların üstünde kaç dolar alabilir o tarihte olay orda kitleniyor.
Bana göre de 10 bin dolar alıp karşılığında 240 bin TL vermişiz, vade sonunda ise biz 10 bin dolar+doların uluslararası faizini vereceğiz, onlar ise 140 bin TL+140 TL'nin faizini bize verecek.
-
Merkez Bankası'nın dördüncü müdahalesinin büyüklüğü yaklaşık 2,5 milyar dolar
— Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
kelebekx
Bana göre de 10 bin dolar alıp karşılığında 240 bin TL vermişiz, vade sonunda ise biz 10 bin dolar+doların uluslararası faizini vereceğiz, onlar ise 140 bin TL+140 TL'nin faizini bize verecek.
Evet ama bizde dolar yoksa TL vermek istersek kur 24 ten hesaplanacak diye duymustum
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
-
bir şey yapmazlarsa isterlerse 10 milyar daha satsınlar
TL bol ve ucuz , piyasada istemediğin kadar TL var

Originally Posted by
cokısacı
Dedim bak fayız artmayacak bence
Merkez Bankası'nın döviz piyasasına bugünkü müdahale büyüklüğünün 2,5 milyar dolar olabileceği belirtiliyor.
- BloombergHT
-

Originally Posted by
bisikletci
Evet ama bizde dolar yoksa TL vermek istersek kur 24 ten hesaplanacak diye duymustum
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Sayın bisikletci, bildiğimden değildi yazdığım, sadece anladığımı yazmıştım. Zaten gördüğüm kadarıyla anlaşmanın içeriği açıklanmadığı için genellikle tahmin ile yorum yapılıyor.
-
https://youtu.be/MyYEd6Q08BU
Arkadaşın akrabasını çekti DHA 1.5 ay komada kaldı yeni taburcu oldu hala coronaya inanmayanlar dinlesin bu haberi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri