Sayfa 705/1001 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Murat Sagman
    @muratsagman
    ·
    1 sa
    Mart’da Naci Ağbal görevden alınmasaydı ve fiyat istikrarı politikası devam etseydi bugün politika faizi %16-17 civarında (yılsonu zaten düşecekti), dolar TL 7-8 bandında, enflasyon da baz etkisi yüzünden %14-15’e düşecekti.Bugün faiz 15, kur 14, enflasyon %21 (tüik), %56 (enag).

Aynen bu şekilde olma ihtimali mevcuttu ama ben bilirim ve KİBİR buralara getirdi.
    Bunun hesabı sorulmalı , ben borcumu ödemediğimde devlet bana yasal ne işlem uyguluyorsa ,
    kim varsa hesap vermeli , ekmek kuyruğundaki o insanlar neden ağlıyor yokluktan bu yüzden bu ülkede kim olursa olsun hesap vermeli , hangi siyasi partiden olursa olsun yanlış yönetmenin bedelini halka ödetip kenara çekilmemeli.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Gerçek.Henüz ifa edilmemiş yabancı para cinsinden borçlarda bu tebliğ geçerli.Tebliğ 2023 yılına kadar geçerli.

https://www.dunya.com/ekonomi/kur-ka...-haberi-427765

Kur kaynaklı iflas 2023'e kadar yok

Kur farkı nedeniyle işletmeler artık "teknik iflas" yaşamayacak. Yeni tebliğle şirketler borca batık olmayacak veya sermaye kaybı kapsamına alınmayacak.

"Öz sermayeleri kur farkı nedeniyle eriyen firmaların "teknik iflas" korkusuna çözüm geldi. Resmi Gazete'de önceki gün yayımlanan 6102 Sayılı TTK'nın 376'ncı Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Tebliğ'i ile eski kur bedelleri üzerinden borçlanıp bilanço hesaplarında borcu sermayesinin çok üstünde görünen firmalar, teknik iflas etmiş sayılmayacak. 2023'e kadar döviz kuru farkı zararları yansıtılmayacak.

Sermayenin kaybı veya borca batık olma durumlarında uyulacak usul ve esasları belirleyen tebliğin Geçici 1. Maddesi, "1/1/2023 tarihine kadar, Kanunun 376ncı maddesi kapsamında sermaye kaybı veya borca batık olma durumuna ilişkin yapılan hesaplamalarda, henüz ifa edilmemiş yabancı para cinsi yükümlülüklerden doğan kur farkı zararları dikkate alınmayabilir" şeklinde belirtildi.
    Yassah hemşerim,
    Ben iktidarda iken iflas da yassah.
    Ben gidersem ne b.k yerseniz yiyin, suçu gelenin üstüne atarım, geldiler ülkeyi batırdılar diye.

3. fibo naji isin basinda olsa durumumuz farkli olur muydu acap?

4. gerçekten merak ediyorum

bu tr piyasasına şu anda resmen talan var

nerde at hırsızı köpek balığı varsa istediği gibi at oynatıyor,

insanda biraz utanma olmaz mı?

ohal i filan da içerene nomura raporu2nun aslı var mı? arıyorum arıyorum sağlam bir kaynakta yok. tiviterdan birisi yayımlamış o da gizli hesap. fake haber miydi bu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Endeksin %20 yükselişine karşılık GARAN hala aynı yerde.

ilk teklif verdiğinde 1.2 dolardı...BBVA fiyatı revize eder mi?

7. benjamin bizi diskoya götür...

8. Buradan şunu yazmak istiyorum hepimiz kendimize göre yardımlar yapıyoruzdur ,
    Sizden ricam bu halk ekmek te askıda ekmek olayı mevcut ,
    Bir seneden beri Allah kabul ederse buradan elimizden geldiğince ekmek dağıtımı yapıyorum , arada uzaktan bakıyorum inanın gerçekten zor durumda olan insanlar var , sizden ricam insanlar gerçekten zor durumda , hele son zamanlar hepimizin gördüğü gibi , dün akşam göz yaşlarını saklamaya çalışan amcayı görünce bugun bunları yazma isteğim doğdu , inananların Allah yardımlarını kabul etsin.İnanmayıpda yardım eden insanlarada teşekkür ediyorum.

Sayfa 705/1001 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •