Sayfa 729/1001 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Sasa piyasa defter değeri 14 , piyasa değeri tam 57 milyar tl , 14 yıllık borsacıyım böyle balon hisse tarihte daha önce görülmedi...
    TL rallisinde olan senin faizden daha fazla kazandı , sen şimdi oyunun içinde olmadığından her tahta balon gelir.
    300 milyon dolarlık şirket 4,5 milyar dolara gelmiş onuda yazsana , bence bir daha herşeyi ile inceler şirketi.
    ha köpük olabilir her tahtada olduğu gibi ama vakti saati geldiğinde yatırımlarda sorun olmazsa nerelere geldiğini görürsünüz.
    kolay gelsin

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    TL rallisinde olan senin faizden daha fazla kazandı , sen şimdi oyunun içinde olmadığından her tahta balon gelir.
    300 milyon dolarlık şirket 4,5 milyar dolara gelmiş onuda yazsana , bence bir daha herşeyi ile inceler şirketi.
    ha köpük olabilir her tahtada olduğu gibi ama vakti saati geldiğinde yatırımlarda sorun olmazsa nerelere geldiğini görürsünüz.
    kolay gelsin
    Bir de şunu eklemek isterim, defter değerine aktif varlık degisimleri de etki eder. En son ne zaman değerleme yapıldığı onemli.

Şahsen bu borsa rallisini dusunurken sebeplerden biri artan karlarsa diğeri de artan aktif varlık değerleri bence TL bazli

Varlık fonu başkanı aynı zamanda Tüpraş yönetim kurulusu üyesiymiş, 1 kişi yazmadı burda bileydik 130 liradan dan don gömlek girerdik...

4. Dr. Nuri Sevgen
    @nurisevgen
    ·
    4d
    Yoğun günlerdeyim pek twit atamadığıma serzenişler çok
    Lütfen anlayış gösterinKavuşturulmuş eller
    Çok sorulan soruya cevap: Piyasada büyük arbitraj fırsatı var
    SPOT alıp aynı varlığın vadeli kontratına short pozisyon aldığınızda aralık sonuna kadar %50 faiz oranı (Brüt) kazanacak getiriler var..!

akçay senin için yapıştırdım sen takip ediyordun

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Varlık fonu başkanı aynı zamanda Tüpraş yönetim kurulusu üyesiymiş, 1 kişi yazmadı burda bileydik 130 liradan dan don gömlek girerdik...
    Ben yazdım THY transfer edildi

6. HAKAN AKBAŞ
    @hakana
    ·
    17d
    ABD TÜFE yıllık tarihi rekor seviyesinde 9.6% (Beklenti %9.2) geldi. Yarın #Fed son dönemin en şahin açıklamasını yapacak.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben yazdım THY transfer edildi
    Ben görmedim, yazdıysan eyvallah o zaman...

8. Ohal seçimi kaybetme ihtimali için olacak. CB bir yıl seçimi erteleyebiliyormuş.

Sayfa 729/1001 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •