Sayfa 45/505 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 353 - 360 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

Eyvallah Soranoğlu üstadım ağzına yüreğine sağlık virgülüne varıncaya kadar katılıyorum biz kendisinden şeffaf istikrarlı bir yönetim istiyoruz yoksa iş hayatında kazanmakta var kötü gitmekte var ama dolandırıcı olmak yok hele ki halka açık olan şirketlerde hesap vermek zorundasınız kafanıza göre ben yaptım oldu yanlış yazınız için tekrar teşekkürler

2. Arkadaşlar olan herşey den haberiniz varda nasıl hala Patron ile bu kadar temiz özdeslesebiliyorsunuz?? Yani çok özür dilerim ama bunun tek bir tanımi var safça olmak.. yahu adamların yaptıkları ortada işte bunun tek bir açıklaması var, bunlar s rtlan bizde onların kurbanlarıyız bu kadar basit.

Daha da kapsayıcı olarak güncel piyasaya bakmanız yeterliki oradada pisliğin pisliği var. En iyi ihtimalle sorsan yine bunuda sizin iyiliginiz için yapmamız gerekiyordu olur.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Soranoglu Yazıyı Oku
    Dünkü kap haberi güvenilir bir patrona sahip ve kendi mecrasında giden bir şirket için gelseydi olumlu olarak algılanabilirdi. Fakat ne patron güvenilir ne de şirket normal akışında gidiyor.

Binlerce yatırımcı feryat figan ediyor. Adam durumu düzeltmek için tek bir aksiyon almıyor. Tek yaptığı genel kurul toplantılarında laf aralarında siz neye sahip olduğunuzu bilmiyorsunuz, güzel gelişmeler var ama söyleyemem gibi cümleler kurmak. Hoş bu cümlelerin hiçbiri tutanağa geçen ve dolayısıyla bağlayıcılığı olan ifadeler değil.

Adam soyadını taşıyan ama yüzde 99,75"i ona ait olmayan holdingi ve iştiraklerini yöneten bir finans dehası. Şirketlerin tamamına yakın hissesini elinde tutan ortaklar yanıyor, finans dehası patronun umurunda değil. Kimse sana hisseyi al 3-4 katına çıkar demiyor. Şirketleri, sanki yüzde 100 hisseleri sana aitmiş gibi yönet. Şeffaf ol, önemli bilgileri hissedarınla paylaş. Bu zor zamanlarda hissedarın yanında olduğunu gösteren bir iki küçük aksiyon al, açıklama, hisse alımı, vb. Sembolik olsa bile yap. Ama nerde.

Adam şirketlerle ve yatırımcıyla oyuncak gibi oynuyor. Hop o şirketi öbürüne borçlandır, hop diğerinden patrona borç ver, hop bir başkasını patrona borçlandır. Bir şirkette sermayeyi bedelli artır, öbüründe tahsisli yap, diğerinde patron payını artır, öbürünün tamamını vatandaşın kucağına bırak. Al sana finans dehası. Ortada somut yapılan ne iş var dersen, dünya şirketi olma potansiyeline sahip rta"nın ayağa düşürülmesi var. Rta"nın ve A1 capital"in aldığı cezalar var, rta"nın aldığı kottan atılma uyarısı var. Şirketlerde sürekli değişen yk üyeleri var.
    Sayılan sevilen güvenilen bir patron hisseye para koysa yatırımcı umutlanırdı, gelinen noktada ise patron Murat Güler şirkete çöktü diye algılanıyor. O paranın yeri A1 Girişim değil, GLRYH olmalıydı. Ve tabiki bu fiyatlardan değil, hala bedelli fiyatının altında GLRYH. Bu fiyatlardan kağıt alıyorsan, şirketi ayak oyunlarıyla cukkalıyorsun demektir. Ne sen yap ne de başkasının yapmasına müsaade et. Gözümüz bağlanmış, çıkamadık biz de, bir yıl oldu benim de. Adın hırsıza dolandırıcıya kahpeye çıkmış, böyle ********ce yaşamayı nasıl yediriyorsunuz kensinize aklım almıyor. Daha konuşacak bir şey kalmadı ki, biz de seyrediyoruz işte. Her kim yapıyorsa, yanlış. Her kim bu olup bitene izin veriyorsa yanlış. Böyle böyle namussuz alçak bir toplum olduk.!!! Eskiden düşene el uzatılırdı, şimdi korkar olduk. Böyle alçaklık böyle arsızlık gördükçe insanlar, kendilerine de hak görüyorlar. Ben de bir gün parayı vurarsam, uyarıyorum: Acınıza açığınıza acımam. Bundan böyle güclü zayıfı yesin kemirsin kıtırdatsın. Bu kokuşmuş toplum buna müstahak oldu. Adama dün neredeydiniz diye sorarlar, bunca insan feryat figan ağladı. Kimseler dönüp bakmadı, nedir bu hâliniz diye. Yarın aynı şeyler sizin başınıza gelince dinden kitaptan atıp tutmayın. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.!!! Adaletiniz batsın. Yıkılsın bu dünya, yansın. 1 TL olsa da, 1000 TL olasa da bu mahluk, insan değildir gözümde. Ne acı..

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    rtalb ve güler yatırımcısı olarak zaten bedava fiyattan işlem görüyorduk.

bu kur ile birlikte iyice fakirleştik.

gerisi lafı güzaf'tır.

ve tahtada en ufak bir ışık gözükmüyor.

yatırımcı olarak sinirlerimizin bozuk olması gayet normal !
    Sayın Hayek, bence, bence diyorum, siz de artık nedamet duyun da hayali hüsrana düştüğünüzü yazın iki satır. Bir yıldır gerek GLRYH ve gerekse RTABL forumunda hemen hemen okumadığım hiç bir yorumunuz kalmamıştır diyen birisi olarak söylüyorum bunu. Tahsisliymiş, bedelliymiş yazdınız da yazdınız. Ben mi al dedim diyerek işin içinden çıkamazsınız, şapkanızı önünüze eğin ve biraz öz eleştiri yapınız. Ha üç vakte kadar RTA 30 olur 50 olur, o gün de değer yatırımının öneminden bahseder inancınızın haklı çıkmasını kutlarız birlikte o günlere erersek. Fakat bugün biraz utanmaya davet efiyorum sizi: Yine de, siz bilirsiniz..

5. https://m.bloomberght.com/dso-hic-ol...iliyor-2294274 geliyor gelmekte olan 😁😁😁😁😁

6. Canı cehenneme , kuru ekmeğe muhtaç kalır ınsallah ..

Sözüm olsun burdan .. Şayet bir sebepten geberirse bende buna şahit olur duyar edersem ... O plazanın önünde helva dağıttrmak farz olsun bana , hatta adak adıyorum acı ceke çeke giderse birkaç ögrenciye veya fakire erzak 1 yıl burs benden !

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Refik Yazıyı Oku
    Sayın Hayek, bence, bence diyorum, siz de artık nedamet duyun da hayali hüsrana düştüğünüzü yazın iki satır. Bir yıldır gerek GLRYH ve gerekse RTABL forumunda hemen hemen okumadığım hiç bir yorumunuz kalmamıştır diyen birisi olarak söylüyorum bunu. Tahsisliymiş, bedelliymiş yazdınız da yazdınız. Ben mi al dedim diyerek işin içinden çıkamazsınız, şapkanızı önünüze eğin ve biraz öz eleştiri yapınız. Ha üç vakte kadar RTA 30 olur 50 olur, o gün de değer yatırımının öneminden bahseder inancınızın haklı çıkmasını kutlarız birlikte o günlere erersek. Fakat bugün biraz utanmaya davet efiyorum sizi: Yine de, siz bilirsiniz..
    sn. refik, ben rtalb bacağında çok az pozisyon taşıyan hatta son dönemde hiç pozisyonum olmayan biriyim. bu forumda da bunu açık olarak yazdım.

çoğu zaman güler tarafında rtalb paylarının satılarak güler ile ilişkisinin kesilmesini ve finans tarafında devam edilmesini anlatan yazılarm olmuştur.

2021 Ocak sonundan itibaren güler tarafında pozisyonum var, çok yüklü miktarda hatta herkes bilir. maliyetlerim de 2.75 civarında.

aslında çok daha fazla hissem mevcuttu ama yarısını 2.80'e yakın ortalama ile sattım. güler tarafında bunu izah ettim. sattığımı da belirttim. çünkü onların maliyetleri 2.35 civarı idi.

şu anda geldiğimiz durumda güler tarafında emin olun hiçbir sıkıntım yok. oradaki pozisyonlarımı koruyorum ve koruyacağım. burda bizim belimizi büken nokta usd'nin 1 ay içinde 9.70 bandından 14.40 bandına gelmesi ve TL varlıklarımızın erimesi olmuştur.

yoksa benim hisse bazlı pozisyonum açısından en ufak bir problemim yok. zaten artık daha uzun vadeli yatırımcı olduk.

bu süreçte şirket ile ilgili düşündüklerimiz her şey oldu ama olmayan patronun planı imiş. adamın şirket ile ilgili planları bellki farklı. bir de üstüne şu dolar rallisini kaçırdık bu hissede. o da ayrıca moralimizi bozdu. gerçi portföyde farklı hisselerden iyi getiriler sağladık ama burada maalesef üzücü olarak hiçbir gelişim olmadı.

artık zaten hiçbir şey yazmıyorum, beklenti, bilanço, veya farklı analizler. sadece konulara ara ara dahil oluyorum. çünkü bir işe yaramıyor.

ama güler pozisyonlarımı koruyacağım. bu saatten sonra ya herro ya merro! bana göee şirket bedava işlem görüyor, hata yapmışsam da artık bu sebepten yapmış olayım. ne desem boş"yatırım tavsiyesi değildir"

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. refik, ben rtalb bacağında çok az pozisyon taşıyan hatta son dönemde hiç pozisyonum olmayan biriyim. bu forumda da bunu açık olarak yazdım.

çoğu zaman güler tarafında rtalb paylarının satılarak güler ile ilişkisinin kesilmesini ve finans tarafında devam edilmesini anlatan yazılarm olmuştur.

2021 Ocak sonundan itibaren güler tarafında pozisyonum var, çok yüklü miktarda hatta herkes bilir. maliyetlerim de 2.75 civarında.

aslında çok daha fazla hissem mevcuttu ama yarısını 2.80'e yakın ortalama ile sattım. güler tarafında bunu izah ettim. sattığımı da belirttim. çünkü onların maliyetleri 2.35 civarı idi.

şu anda geldiğimiz durumda güler tarafında emin olun hiçbir sıkıntım yok. oradaki pozisyonlarımı koruyorum ve koruyacağım. burda bizim belimizi büken nokta usd'nin 1 ay içinde 9.70 bandından 14.40 bandına gelmesi ve TL varlıklarımızın erimesi olmuştur.

yoksa benim hisse bazlı pozisyonum açısından en ufak bir problemim yok. zaten artık daha uzun vadeli yatırımcı olduk.

bu süreçte şirket ile ilgili düşündüklerimiz her şey oldu ama olmayan patronun planı imiş. adamın şirket ile ilgili planları bellki farklı. bir de üstüne şu dolar rallisini kaçırdık bu hissede. o da ayrıca moralimizi bozdu. gerçi portföyde farklı hisselerden iyi getiriler sağladık ama burada maalesef üzücü olarak hiçbir gelişim olmadı.

artık zaten hiçbir şey yazmıyorum, beklenti, bilanço, veya farklı analizler. sadece konulara ara ara dahil oluyorum. çünkü bir işe yaramıyor.

ama güler pozisyonlarımı koruyacağım. bu saatten sonra ya herro ya merro! bana göee şirket bedava işlem görüyor, hata yapmışsam da artık bu sebepten yapmış olayım. ne desem boş"yatırım tavsiyesi değildir"
    Sayın Hayek, içtenliğiniz için teşekkür ederim; size kabahat bulmuyorum, gücenmeyin. Biraz sitem ettim, o kadar. Çok değişkenli bir denklem karşısında, işin içinden çıkmak ne kadar zormuş. Siz de haklısınız; oluru olmaz, olmazı olur yaptılar. Güzel bir deyiş vardır: Nasip ise gelir Hint'ten Yemen'den, nasip değil ise ne gelir elden.! Ömür dediğin üç gündür; dün öldü, yarın doğmadı, bugünü yaşa. Öyleyse. Elem değil, umut olsun her günümüz.

Sayfa 45/505 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •