Sayfa 778/1001 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    adamların enflasyonu %150 arttı bizim halimize şükredelim bizde sadece %20 hangısı büyük
    ama anlaşılmayan bişi var alamanlarda daha önce enflasyon % 1 ise şu an 2,5 çıktığın da sizinde belirttiğiniz gibi %150 artmış olur ki yüzdelik dilimde baya fazla
    bizde tuik in rakamlarına göre eskiden %18 iken %21 e çıkması bzim yüzdeliğe göre baya az

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    doların değeri artık tamamen sürreal oldu bu politikalarla.. rakamın bir önemi bile yok.. sadece bir sayı.. mesela şimdi 14.70 ?? ne demek bu.. o nedenle kafaya takmıyorum..

onun yerine endeks kaç dolar ediyor, bir eregl kaç dolar, bir şise kaç dolar ve benzeri parametreler üzerinden takip ediyorum..rakamlar başka türlü anlamsız geliyor bana..

mesela eregl 2.10 $ civarında işlem görüyor..
    son dönemde ben hep bunu savundum...

bazı kafasını kuma gömen paragöz gibi tipler dolarla borsayamı bakılırmış...

burası Türkiyeyimiş falan filan bir sürü laf ettiler...

hala ddün bile bankacılık rekorddan rekora koşuyormuş...

bankacılık endeksi 2003 yılı değerine gelmiş bunlar hala rekor diyor...

he tl ile bakıyorsan kafanı ddışarı çıkardıgında o tl ile ne veriyorlar bir bak diyeceksin...

ben sene başında 100 dolar sermayem varsa yıl sonu bunu kaç yapmışa bakarım...

100 sermaye 120-130 olmuşsa başarılıyım demektir...

ama onlar 1,000 sermayeyi tl bazında bakıp 1300 e rekor diyorlar...

o 1300 sermaye ile ddışarı çıkınca eskiden 1000 sermayenin aldıgını alamıyorlar...

son alışları da alka eczyt yaptık bakalım. gırtlağa kadar mal oldu.
    audentes Fortuna iuvat

4. Yılanoğlunun ipi bende, bist koyu gırnızı olursa biraz gevşetürün ipini, şahit abi nasıl pazarlık ama
    Hamdım Piştim Yandım

5. Battık bittik, dolar, öro ama o ki buraya kadar geldi Eregli şu kanal tepesini görsün. Fazla değil yüzde 50 koymalı üzerine mevcut fiyattan.

6. dolar kopabilir...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yılanoğlunun ipi bende, bist koyu gırnızı olursa biraz gevşetürün ipini, şahit abi nasıl pazarlık ama
    öyle bir zehirli değneğün varsa,
    seni darlık fonunun başıan getiriler boşkuş.

yannuz dikkaet et, hikaye dıjj güjjlerden, ijj güçlere evriliyor,
    büle sülemeye devam eersen, imza gısmına adrezini de yazmanı tavsiye edecem,

asdadasdasd.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 778/1001 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •