Sayfa 786/1001 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,281 - 6,288 arası.

Konu: Viop XXXVII

bunlarla mı sızdırıyorlar artık kararları. ülkenin haline bak ya.
    ben buraya koyayım da yalan çıkarsa da karışmam ve hiç şaşırmam
    biliyosunuz bg store un sahibi bakan memati

B&G Yönetim Kurulu Başkanı Seydullah Nebati: Merkez Bankası kanaatimce bir puan falan gibi bir indirim yapacaktır- bloomberght.com

B&G Yönetim Kurulu Başkanı Seydullah Nebati yeni ekonomi modeli ve faiz ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bloomberg HT'den Burak Karagöz'e konuşan Seydullah Nebati, Merkez Bankası'nın yarınki toplantıyı pas geçmesi gerektiğini, bununla birlikte kanaatinin bir puanlık indirim olduğunu söyledi.

Seydullah Nebati şunları söyledi: Küçük bir aralığımız kaldı demişti. Zaten enflasyonun altında bir reel faizle ilerliyoruz. Kaldı ki piyasada faizler inmedi. Sadece kısa vadeli faizler indi.

Seydullah Nebati yeni ekonomi modeline ilişkin ise şunları söyledi: Diyecek fazla bir şey bulamıyorum. Biz de yeni yeni tanıyoruz, anlıyoruz. Ben hükümete güveniyorum. Ellerinde bu kadar veri seti varken, Türkiye'nin bütün kurumlarından bilgi alırken ben hatalı bir program izleyeceklerine inanmıyorum. Ama anladığım kadarıyla kısa vadede zor olacak. Her zaman iyimser olmak zorundayız.

2. senin zaten kaybedecek sadece kıyrtırık bir maaşın var o da dolar bazlı ucuz kaldı benim şirketim var şirketim big boss ben
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Umarım yalan haberdir.

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bist100 yine artı kapattı ama

artı kapanış rekorunu tekrarladı 13 gün üst üste artı...eğer yarında artı kapatırsa yeni rekor olacak kapanış anlamında...
    Mamafih..XU030 ve yakın vadelisi de yeşil

XU030YVADE dün 18:15 kapanışı ..2430.75..bugün 2436.75
    Hayat hoş gerisi boş

5. Bu gece ,fena yoklama alacağım ..herkeşler hazır olsun
    Hayat hoş gerisi boş

....

Alttaki yorumları okursanız münferit bir hata olduğu görülmüş. Türk kredi kartı ile ödeme deneyenler sorun yaşamamış

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu gece ,fena yoklama alacağım ..herkeşler hazır olsun
    Objektiflere kim yakalandı acaba?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sıfır bilgi...

mantıklı bir yatırm aracı mı?

sabit duran paramı nasıl değerlendiririm.
    eurobondlar uzun vadeli yatırım araçlarıdır. Dolar cinsi olanlar 6 ayda bir kupon ödemesi yaparlar. Aldığınız vadenin sonuna kadar 6 ayda bir kupon ödemenizi alırsınız. Bu kuponların stopajı yoktur. Bu yıl için 49.000 tl kupon getirisine kadar (önümüzdeki yıl artar muhtemelen) vergiden muaftır.
    Vadesinden önce satarsanız alış satış fiyat farkı ve kur farkından dolayı kar oluşursa bu kar direkt gelir vergisine tabidir. Beyanname vermeniz gerekir.
    Eurobondlar sabit faizli enstrumanlardır. Kupon getiriniz elinizdeki nominal adet x kupon faiz oranı olur.
    Örneğin %3.5 kupon ödemeli eurobondu 100 fiyata alırsanız birebir bu kupon faizi ile almış olursunuz. 100 ün altında yakalarsanız kupon faiziniz yüksek olur, 100 ün üstünde alırsanız da düşük olur. Kabaca mantığı böyle.
    Kirli ve temiz fiyat konusu da var ama almaya karar verirseniz anlatırım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 786/1001 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •