Sayfa 812/1001 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. 5 gündür ses solukta yok.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    doğru tesbit.. model filan yok.. çaresizlik var.. kibir var.. 7/24 konuşma var..

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    5 gündür ses solukta yok.
    kendisi yoksa ekibi, onlar da yoksa yedek kulübesi.. 7/24 diyorum.. tv açmaya korkar olduk bunlara denk gelecez diye..her kanaldalar..garip anlayışlarını empoze ediyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu arada FED ertesi sabah pozitif açılış olayı yine tekrarladı...

4. beceremiyorlar. zaten onların çapı yetmez. bu güne kadar sıcak parayla yüryüyorlardı.
    beceremedik demeyeceklerine göre?

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kendisi yoksa ekibi, onlar da yoksa yedek kulübesi.. 7/24 diyorum.. tv açmaya korkar olduk bunlara denk gelecez diye..her kanaldalar..garip anlayışlarını empoze ediyorlar..
    Mete yarar bile dun ekonomi yorumu yapiyordu. Adam savunma uzmani. Hulki cevizoglunuda surduler sahaya. Acayip acayip adini hic duymadigim universitelerin profoserleri cikip sacmaliyor. Su foruma yazan kisilerden tombala hesabi 3 kisiyi sec birini cumhurbaskani birini maliye ve hazine bakani digerini merkez bankasi baskani yap. Vallaha paramiz bukadar deger kaybetmezdi.

6. bugün seçim olsa yine kazanırlar sorun baştakilerde değil

7. TV'de arada ilginç fikirler ortaya çıkabiliyor. Canlı olunca bazen normalde yazılmayacak şeyleri söyleyenler oluyor, tabi kaşarlar daha akıllı onlar aynı şeyleri söylüyor, sıkıcı oluyor.

Geçen yeni biri bankalar batarsa batsın önemli olan üretim ihracat vs diyordu (bilinç altı ortaya çıkabiliyor)

Bir başka konuk, "tarihi olarak bakın, ABD dışarıdan mal alıyor ise dünyada dolar ucuz olur, mal satıyor ise pahalı olur, ucuza alır pahalıya mal satar böylece" dedi. Ekonomi kuramına ters ama eğer doğru ise ilginç bir gözlem.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TV'de arada ilginç fikirler ortaya çıkabiliyor. Canlı olunca bazen normalde yazılmayacak şeyleri söyleyenler oluyor, tabi kaşarlar daha akıllı onlar aynı şeyleri söylüyor, sıkıcı oluyor.

Geçen yeni biri bankalar batarsa batsın önemli olan üretim ihracat vs diyordu (bilinç altı ortaya çıkabiliyor)

Bir başka konuk, "tarihi olarak bakın, ABD dışarıdan mal alıyor ise dünyada dolar ucuz olur, mal satıyor ise pahalı olur, ucuza alır pahalıya mal satar böylece" dedi. Ekonomi kuramına ters ama eğer doğru ise ilginç bir gözlem.
    Ariston abi aslinda devlet bankalari batmadi mi? 2020 mayista varlik fonu tahsisli sermaye artirimi yapmasa fiyati sifirdi. Hatirladigim kadariyla 700 milyon dolar vakifbanka sermaye koydu. Bankanin piyasa degeri 1.1 milyar dolar. Ne kalmis surda piyasa degerinin sifir olmasina.

Sayfa 812/1001 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •