Sayfa 816/1001 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,521 - 6,528 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Normal koşullarda destek veya direnç işliyordu bu aralar kafasına göre takılıyor pek işlemiyor sanki
    Gelin şu yanlıştan dönün...

topik hep birlikte TCMB'ye yada REİSE mail atsak

Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim...

FED parayı çekecem, 3 faiz artıracam diye açıklama yaptı akşam...

Biz bu ortamda faiz indirip yeni bir model peşinde eğitim sistemini değiştirdiğimiz gibi arayış içerisindeyiz...

Bu ülke insanı her sabah acaba ne kadar fakirleştim diye dolara bakmak zorunda değil...

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    rus bir tandıgım 2018 yılında Türkiyeden güzel para kazandıgını söylemişti eurobond dogru yalan bilmiyorum...
    bana pek mantıklı gelmiyor.
    james bondda üjj ay önce girsen,
    bir yıllık filan, belkim mantıklı olurdu.
    şimdi doların beli kırılmış,
    kırık belle ne kader daha gider ki? iyki lira üjjj lira.
    sağlam pirimsiz hizze daha mantıklı gibin durur. bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. bozguş nerdesin looo?
    şey sonrası için sağlam gominist bir imaj yapmam ilazım.
    çe, mao, çavez, hıdırellez, ne yapmam ilazım, sen anlarsın bu işlerden.
    gripto olmazsak ağzımıza telefonlan furacaklar. alooo.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

dün ve bugün mb müdahale etmedi nedenki?acaba pas geçeceği içinmi???genel beklenti 100puan indirim ama pas gecse kım nedeyebilir??önemli olan bundan sonrası için indirim mesajı vercek mi??

5. mudahale geliyor da viop'da geliyor... teoriğin altına bastı aralık vadeyi...

diğer vadelere de bassa da neşemizi bulsak...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    rus bir tandıgım 2018 yılında Türkiyeden güzel para kazandıgını söylemişti eurobond dogru yalan bilmiyorum...
    Yabancılar Türkiye'den çıkarken spot döviz yükseliyor ama Eurobnd değer kaybediyor, Türkiye'ye döviz girerken spot döviz kuru düşüyor ama eurobondun değeri artıyor, alım satımda da büyük fark oluyor bugün satayım haftaya alayım pek olmuyor. Uzun vade ve dengeli kazanç için iyi. Döviz artarken varlığın değer kaybetmesi sinir bozucu oluyor, traderlar pek ilgi göstermiyor bu neden ile. Belki eurobund fonu almak daha iyi olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bana pek mantıklı gelmiyor.
    james bondda üjj ay önce girsen,
    bir yıllık filan, belkim mantıklı olurdu.
    şimdi doların beli kırılmış,
    kırık belle ne kader daha gider ki? iyki lira üjjj lira.
    sağlam pirimsiz hizze daha mantıklı gibin durur. bence.
    eurobonddan kar maksimizasyonu için dövizi ucuzken toplayıp cds lerin zirve yaptığı dönemde alım yapmak lazım. 500 üzeri cds de alınan eurobondlar cds 300 lere indiğinde çok iyi kar bırakır.
    Ancak bu yıl fedin faiz arttımı konusu çok önemli olacak. ABD 10 yıllıklarında iyi bir faiz artışı olursa bizim buradaki %7 nin bir anlamı kalmayabilir.
    2001 krizinde 2030 eurobond faizini %17 ile alanlar olmuştu. O kişiler eurobond emeklisi oldular ve halen %17 ile kuponlarını alıyorlardır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    dün ve bugün mb müdahale etmedi nedenki?acaba pas geçeceği içinmi???genel beklenti 100puan indirim ama pas gecse kım nedeyebilir??önemli olan bundan sonrası için indirim mesajı vercek mi??
    bence vereceği mesajında çok anlamı yok. Çorapcının, kırıkkale mezunu iktisatçının bakan yardımcısı olduğu ortamda ben dövizin düşmesi için çok da bir neden göremiyorum. 2022 de 3 haneli enflasyon olacak...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 816/1001 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •