Sayın bozkurt gene varsa yoksa Bim a101 şok ucuz diğer gross market tabirindekiler acayip geçiriyor haberiniz olsun..
Alın verin ekonomiye can verinM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın bozkurt gene varsa yoksa Bim a101 şok ucuz diğer gross market tabirindekiler acayip geçiriyor haberiniz olsun..
Alın verin ekonomiye can verinM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kişne be küheylan ne duruyorsun? Kiş kiş kiş
Birisi şu Akcay fikirsizine söylesin 2009 dan 10 kat daha kötü durumdayız şu an...
Aynen, çok doğru tespit.
Ve en büyük sorunlarından biri bence bu ülkenin. Böle düşünüp, hiçbir şeye ses çıkarmayan bir halk.
Yunanistan, İspanya, Fransa...Vergileri biraz arttıralım dediler, adamlar ülkeleri yaktı. Durun bakalım dediler. Haklılar. Kimse devlete çalışmak, devletin yükünü çekmek istemiyo.
Ben, devlet benim için var diyenlerdenim. Devlet BENİM rahatımı, güvenliğimi, refahımı sağlamakla yükümlü. Vergi veren benim, bir nevi müşteri sayılırım. Verdiğim vergilerin karşılığını beklerim. Diğer ülkelerde yaşayan insanların verdiği vergileri verip, hatta ÇOK daha fazlasını verip, sonrasında herşeyin daha kötüsünü daha pahalıya kullandığımız bir ülke sürdürülebilir değil.
Daha kötü ekonomi, daha kötü sosyal hayat, daha az özgürlük, daha az hak&hukuk... daha fazla olan tek şey var, vergi ve hayat pahalılığı...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
2443 den kapattım, ne yılanoğlu düşer ne bist düşer amonyum nitrat ve sülfat
Her şeye zam geliyorken bu enstrümanlarda ayakta kalmak için kendi çapında zam yapmak zorunda kalıyor malesef
Yabcak bişii yok,
Altını olan altını tutacak, hissesi olan hisseyi tutcak, yılanoğlusu olan yılana sarılacak
Hamdım Piştim Yandım
Koc Holding anlaşmaya göre Yapı Kredi'yi ucuza kapatmış olacak.
Sabancı varlık satıyor Koç varlık alıp büyüüyor. Uzun dönemli eurobondan daha iyi olabilir, yabancı ortaklıkları ile de herhangi bir iktidar karşısında oldukça kuvvetli. Zamanında RTE'nin 1 milyar dolar parası var dışında çok çıkışları olmadı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
KAMU BANKALARINDA SERMAYE ARTIŞINA KARAR VERİLDİ: KAYNAKLAR - BLOOMBERG
İlgili haber eklidir...
Konuya yakın kaynakların Bloomberg’e verdiği bilgiye göre yetkililer, liradaki düşüş sonrasında kamu bankalarının sermaye yapısını ve kredi kapasitesini desteklemek için kamu bankalarında sermaye artışına gidilmesine karar verdi.
• Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan son onay alınırken Hazine ve Maliye Bakanlığı, sermaye enjeksiyonun büyüklüğü ve yöntemi konusundaki detaylar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
• Sermaye artışı kamu bankalarına son üç yılda yapılan üçüncü sermaye artışı olacak.
• Türkiye Varlık Fonu konuya ilişkin ilk etapta yorum yapmadı. Halkbank ve Vakıfbank yetkilileri konuya ilişkin Bloomberg’ün elektronik posta ve telefon ile sorularına dönüş yapmadı. Ziraat Bankası yetkilileri, genel müdürün daha önce kamu bankalarında sermayenin güçlendirilmesine yönelik çalışma yapıldığı yönündeki
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Ne olmuş kamu bankalarına? Sermayesi mi azalmış?
Yer İmleri