Sayfa 821/1001 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Asgari ücreti Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak - Dünya

Milyonlarca işçinin dört gözle beklediği asgari ücret maratonunda sona gelindi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, saat 11.00'de Ankara'da son toplantısını gerçekleştirececek.

Toplantının ardından taraflar Cumhurbaşkanlığı'na geçecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 için uygulanacak asgari ücreti saat 15.00'de düzenlenecek toplantı ile açıklayacak.

14.00 merkez 15.00 de RTE faizi pas geçebilir.
    Veya metinde faiz indiriminin noktalandığı vs çıkabilir,
    İki saat arasındaki geçişi yumuşatmaları lazım , faiz indirse ve açıklama gelmese dolar yukarı bant hareketi gelecek verdiği Askeri ücret 1 saat içinde yine eriyecek ,benim gördüğüm seneryoya ve pazıla göre PAS veya faiz indiriminin bitimi metinde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Halk devlet içindir, sloganı tarihi süreçlerden gelmiştir.

Özelikle İslamdan önce Türkler devlet olabildiklerinde varlıklarını sürdürmüşlerdir. Yoksa belli bir egemenliğin altında asimile olmuşlardır.Bunun için devleti kutsallaştırma vardır.Devlet varsa halk vardır düşüncesi yıllarca bilinçaltına işlemiştir.

Ama bu devirde Devlet halk için olmalıdır.Devletin görevi halkın; huzur,emniyet vs. sağlamaktır.

Ben Devletin halk için olması gerektiğine inanıyorum.

Halk devlet içindir sloganı pek çok beceriksiziliğin ve suistimalin örtülmesine sebep olur.Farklı görüşleri engeller vs.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Hala şu batık ortamda banka hissesi alıyolar, Nureddin gibi kafa yapısı olan tipler borsayı yönetirse böyle olur işte...
    En son Eregli 11 iken kim burdan alır yazmıştın. Hem elimde vardı, hem de hala alıyordum. Daha 1 ay evvel eregli 19 iken de bedava diye yazdım burda. Sonuçta bedavaya verdi adam. Alırsın, almazsın... Ama bedavaya verdi 30 altına tek lot satmam diyordum, şimdi bile elim zor gidiyor. Satıyorum, hemen tekrar almaya çalışıyorum filan. Karmaşık duygular yaşatıyor bana ereğli.

Şu anda bankalarda elimde var. Neden? Eh Bedava yine. Garanti bankası 3 Milyar dolar. İş bankası 2.5M$.

BBVA almazsa gibi geyikler dönüyor mesela hala. Siz bedava mal almaz mısınız? Yabancı bedava olan bankayı niye almasın? 12 yi euro ya çevir, üstüne para vermediğimiz kalıyor.

Bi saniye, demek ki bende de nureddin kafa yapısı var :P
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4. 1 senelik vadeli dolar 21,88 görmüş sabah kaçırdık fırsatı...

5. İstanbul'da bazı büyük sitelerde birileri yönetimi ele geçirmiş, aidatlara büyük zam yapmışlar, problem çıkaranları taciz ediyorlarmış. Çok haber ve video var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Ama devleti çok seven fetişistler öyle düşünmüyor..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 için uygulanacak asgari ücreti saat 15.00'de düzenlenecek toplantı ile açıklayacak.

hatırlıyor musunuz gerçi forumlar tek tük vardı Sosyal medyanın da olmaması bunda etkili olmuştur.

1994 ve 2001 krizlerinde konut talebi hiç yoktu.
    Market ürünleri ve ithal ürünlerin fiyatı çok hızlı arttı.
    Ev satış ve kira fiyatları buna ayak uydurmadı.
    Elinde döviz tutanlar araba için biriktirdikleri para ile ev alabildiler. ben 1994 krizi çıkmadan bir iki ay önce elimdeki nakti mark olarak değiştirmiştim o seneki devalüasyonda o paraya 3 katlı mustakil evi yaptırmıştım

8. sırf kamular değil özellerin de muhtemelen sermaye arttırması gerekecek bu kurla...
    pahalı değiller; ucuzlar vs ama bu sermaye arttırım süreçleri çok da keyifli geçmez genelde...

ayrıca rte faktörünü de unutmamak lazım; bu ekonomik modele yeterli katkıyı ver(e)meyen özelleri buna zorlamak için yeni icatlar çıkarabilirler seneye aktif rasyo vs vs gibi tekrar... nasıl perakendeleri sopaladılarsa... seneye her sektöre benzeri sürprizler olabilir...

hiperenflasyon ortamında TL bazlı hiçbir şey düşmez kolay kolay... ama dolar bazında çoğu şey değer kaybetmeye devam eder...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 821/1001 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •