Sayfa 822/1001 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Ben şahidim bu yazdıklarınıza burada düşüş tam tam ları çalarken
     Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    En son Eregli 11 iken kim burdan alır yazmıştın. Hem elimde vardı, hem de hala alıyordum. Daha 1 ay evvel eregli 19 iken de bedava diye yazdım burda. Sonuçta bedavaya verdi adam. Alırsın, almazsın... Ama bedavaya verdi 30 altına tek lot satmam diyordum, şimdi bile elim zor gidiyor. Satıyorum, hemen tekrar almaya çalışıyorum filan. Karmaşık duygular yaşatıyor bana ereğli.

Şu anda bankalarda elimde var. Neden? Eh Bedava yine. Garanti bankası 3 Milyar dolar. İş bankası 2.5M$.

BBVA almazsa gibi geyikler dönüyor mesela hala. Siz bedava mal almaz mısınız? Yabancı bedava olan bankayı niye almasın? 12 yi euro ya çevir, üstüne para vermediğimiz kalıyor.

Bi saniye, demek ki bende de nureddin kafa yapısı var :P
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ama devleti çok seven fetişistler öyle düşünmüyor..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fakirsen ve bir global yeteneğin yoksa devleti öyle veya böyle sevmek durumundasın, devlet de o durumdakilere ekmek bir şekilde buluyor.

Vatandaş gönüllü veya zorla devlete itaat etmek durumunda, biz gönüllü itaat ediyoruz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bugün Hem aralık vade usd tr
    hem gram altın vadelsi
    teoriğe göre ekside

MB karar öncesi
    spotta olan stres vadelide yok gibi
    enteresan

Karar sonrası
    MB sanki bir hazırlık yapmış gibi duruyor
    yada tahmin ediyorum.

4. Türkiye uzun vadeli tahvili %22,19 ile 2018 ağustos ayından bugüne en yüksek seviyesini gördü.

Biz faiz inddirmemişmiydik ya...

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Fakirsen ve bir global yeteneğin yoksa devleti öyle veya böyle sevmek durumundasın, devlet de o durumdakilere ekmek bir şekilde buluyor.

Vatandaş gönüllü veya zorla devlete itaat etmek durumunda, biz gönüllü itaat ediyoruz.
    Çok güzel analiz
    Başka gidecek yerimiz yok, devletimizi sevmek zorundayız.
    Ama çok parası olan dolarını alır yurtdışına yerleşebilir, o kişiler ekonomik özgürlüğe sahip olduğundan tüm dünyada ki devletler onun için bir barınma yeri olabilir, orayı beğenmez tutar başka yere yerleşir
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    En son Eregli 11 iken kim burdan alır yazmıştın. Hem elimde vardı, hem de hala alıyordum. Daha 1 ay evvel eregli 19 iken de bedava diye yazdım burda. Sonuçta bedavaya verdi adam. Alırsın, almazsın... Ama bedavaya verdi 30 altına tek lot satmam diyordum, şimdi bile elim zor gidiyor. Satıyorum, hemen tekrar almaya çalışıyorum filan. Karmaşık duygular yaşatıyor bana ereğli.

Şu anda bankalarda elimde var. Neden? Eh Bedava yine. Garanti bankası 3 Milyar dolar. İş bankası 2.5M$.

BBVA almazsa gibi geyikler dönüyor mesela hala. Siz bedava mal almaz mısınız? Yabancı bedava olan bankayı niye almasın? 12 yi euro ya çevir, üstüne para vermediğimiz kalıyor.

Bi saniye, demek ki bende de nureddin kafa yapısı var :P

Hocam yatırımcı mantığıyla bakmak her zaman iyidir günlükçü alsatçı değilseniz sağlam güvenilir temettüsü karı iyi olan artarak devam eden bir şirketin hissesini ben olsam alır unuturum ha hiç düşmeyecek mi elbette nasıl çıkıyorsa borsalar çakıldığında onlarda düşecek elinde nakitin olmalı düştükçe yukarıda saydığım kritelere uygun şirketin hisselerini alıp atacaksın. Bende de sasa ereği, işmen hektaş egeen gedza froto vesbe ...yaklaşık 13-14 hisse var uv,tutacağım bakalım neler olacak borsa düşsün ya da düşmesin ...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Türkiye uzun vadeli tahvili %22,19 ile 2018 ağustos ayından bugüne en yüksek seviyesini gördü.

Biz faiz inddirmemişmiydik ya...
    liyakat düşer tahvil çıkar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. bu bbht'nin de bütün hafta MB, enflasyon vs konuşup her MB kararı öncesi 2 saat alakasız konuları ve konukları almasını da hiç anlamıyorum...

her karar öncesi aynı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 822/1001 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •