Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    abi biz bulsak onu

antep'te babam alırdı tenekeyle gerçekten çok lezzetli olur...uzun zamandır yemedim bende...evde kullanıyorlardır ama muhtemelen...abi 500 ml pet şişe de göndersek yeter sanırım
    koparttın beni akşam akşam...
    bulursan 500ml de olsa veledine ver yesin afiyetle...

bu arada sayın baba_baskan da Tuik gibi maşallah...rakamlarla oynamaca...bizim zeytinyağını yandaşlarına yedirecek anlaşıldı...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

şubat vadeyi iyice abarttılar, aralık vadeyi konuşmak önemsiz bu noktadan sonra..

şubat vade uzlaşma rakamı, ki ondan sonra hala alıyorlar an itibarı ile, faizi %38-40 mertebesinde fiyatlıyor.. çok ilginç noktalara gidiyor bu durum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Sahaneymis. Türkler iktidara gelmeli artık. Başka milletlere yanlayan kişilerden hayır gelmedi bu memlekete
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Danışmanlar, o kadar okumuş çizmiş insan var onlarla hiç iştihare edilmiyor mu....?
    Hepsi mi liyakatsiz....ya da sadece tastikçi...

Ya da hiç mi markete gitmiyorlar, hiç tanımadığım adam markette alışveriş sırasında fiyat artışlarından rahatsızlığını dile getiriyor, herkes gergin ve sinirli....
    Muhtemelen markete gitmiyorlardır, alışverişlerini de başkaları yapıyordur büyük ihtimal.. Danışmanlar dahil......
    Bulunduğum yerde halk ekmek büfesinde hiç uzun kuyruklar olmazdı bugün ona da şahit oldum....

Zor zamanlardayız ve görünen o ki daha da zorlaşacak....
    Bugün asgari ücret artışı kadar zam zaten ürünlere fazlasıyla geldi, ve gelmeye devam edecek..

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    şubat vadeyi iyice abarttılar, aralık vadeyi konuşmak önemsiz bu noktadan sonra..

şubat vade uzlaşma rakamı, ki ondan sonra hala alıyorlar an itibarı ile, faizi %38-40 mertebesinde fiyatlıyor.. çok ilginç noktalara gidiyor bu durum..
    yine bugün faiz kararı öncesi benzer bir hesap yapmıştım, o zaman %27-28 civarı bir rakam bulmuştum.. 1000 baz puan koymuş üstüne öğleden sonra.. bakalım yarın nasıl olacak.. belki %50 üzerini fiyatlayan bir makasla karşılaşacağız..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. teknik olarak tüm dalga dereceleri bitmiş gibi duruyor eksik dalga göremiyorum var mı gören.

7.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    teknik olarak tüm dalga dereceleri bitmiş gibi duruyor eksik dalga göremiyorum var mı gören.
    Sen ne gördüysen bize uyar
    En büyük PALA sensin memedabi
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    bu hafta 225.000 i gösterecek gibi...peki cortlayacak mıyım kesinlikle hayır. düşüş bekleyip ortalamalardan lonk olmak rahatlığı varken... bol şanslar...
    227.855 kapadı...ve geldik zurnanın zırt dediği yerlere(ilk istasyon olabilecek yerler 250.000 civarı)...yarın Tavana yakın bir yerden 1/10 cort tuşuna basma cesareti gösterecem sanırım...pazartesi stopu düşünmek koşuluyla...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •