Sayfa 875/1001 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yağ talebini iletiyim mi ? sabahları arkama sürecem +2% standart muamele..
    Türkoğlu bilir. formu açma dedim o kadar açtı. Cezayı ona kestik

türkoğlu Umarım senle şakalaşıyom diye kızmıyosundur

ISGYO
    Ucuz kalanlardan..
    El atan biri olsa, 10u bulur

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    memedabi bu.
    bed duva ederken ilk kez görüyorum.
    biraz tereddutte dussem de memedabi oldugunu dusunuyorum ve ajandama isareti koyuyom ben...
    Bende tereddüt içindeyim, Osbir aralıktan önce gelmemesi lazımdı, acaba sayımda hata mı yabtı yoksa jetonu erken mi bitirdi.
    Yarın çok önemli bir gün olucak, izliyelim bakalım nolucak..
    oysa zaten, haftaya yaslan arkaya yak cigaranı püfür püfür
    Hamdım Piştim Yandım

4. Türkiye Ekonomi Modeli hayırlı olsun. Bu bir sayfalık başı sonu belli olmayan yazıdan anladığımız kadarıyla modelin her ayrıntısı çok ince düşünülmüş ve planlanmış. 2-3 kere kontrol ettim, hakikaten bir başı öncesi möncesi filan yok; model bundan ibaret...

https://twitter.com/HMBakanligi/stat...692353/photo/1

sırf bu yazıdan bile yarın ek dolar longlamak için 3 ayrı sebep çıkardım kendime...

hakikaten insanın marketi olsa başına koymayacağı adamlar devlet yönetiyor şu anda...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende tereddüt içindeyim, Osbir aralıktan önce gelmemesi lazımdı, acaba sayımda hata mı yabtı yoksa jetonu erken mi bitirdi.
    Yarın çok önemli bir gün olucak, izliyelim bakalım nolucak..
    oysa zaten, haftaya yaslan arkaya yak cigaranı püfür püfür
    yarının işini neden haftaya bırakıyon. Kes cezayı gitsin. Zenginsin ha sigara çok lüks birşey
    Yarın kara cuma imiş tüm dünyada

Kesinlikle YTD değildir.. Ben varantta saplandım kaldım. bu çıkan piyasaya hala anlam veremedim.İnancımda kalmadı.

6. İstanbul'da mezar fiyatlarına zam: En yüksek fiyat 41 bin 140 liraya çıktı
    16.12.2021 19:01 | Son Güncelleme: 16.12.2021 19:01
    İstanbul'da İBB Meclisi'nde alınan kararla Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan, Çengelköy gibi birinci grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 37 bin 400 liradan 41 bin 140 liraya yükseltildi.

7.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    yarının işini neden haftaya bırakıyon. Kes cezayı gitsin. Zenginsin ha sigara çok lüks birşey
    Yarın kara cuma imiş tüm dünyada

Kesinlikle YTD değildir ona göre. Ben varantta saplandım kaldım. Ama bu çıkan piyasaya hala anlam veremedim.
    Akşam pazarı görmedinmi ne kadar aldı viobu, pala şimdi düşünüyordur yarın hangi hisseyi alsam diye, ayrıca masanın palası memedabi, o tamam buraya kadar mış dimesi lazım, son noktayı grafiğe çizzince bizde işareti koyucaz. Daha memedabi mi değil mi emin olamadık başganım, ayrıca tek bir sinek dahi kalıp kalmadığını kontrol etmesi lazım.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    İstanbul'da mezar fiyatlarına zam: En yüksek fiyat 41 bin 140 liraya çıktı
    16.12.2021 19:01 | Son Güncelleme: 16.12.2021 19:01
    İstanbul'da İBB Meclisi'nde alınan kararla Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan, Çengelköy gibi birinci grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 37 bin 400 liradan 41 bin 140 liraya yükseltildi.
    Adamın parası yoksa itlaf mi ediyorlar.

Sayfa 875/1001 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •