Olan Bosporos'a oldu yahu, eskiden 1 hafta mesai yapar kaçardı. Adam artık sürekli mesaiye kalmak zorunda burada.![]()
Olan Bosporos'a oldu yahu, eskiden 1 hafta mesai yapar kaçardı. Adam artık sürekli mesaiye kalmak zorunda burada.![]()
bankaların fuları içerde tutması için aylk bürüt %10 vermesi lazım böyle bir yasa çıkarsa hatta bankalar serbest bırakılırsa ilerde aylık %20 bürüt veren banka olur bu durumda fular bu banka denen kurumlarda kalır çıkmaz
Enflasyonu frenlemenin ilk formülü bu olmalı geçmişte enflasyon böyle frenlenmiş bir yerde okumuştum yıllık %50 yi yıllarca delelememiş formül süper geldi bana 2022 de 50 altında enflasyon olmaz bence bu formül uygulanmalı yoksa her geri çekilme alım fırsatı olur Önce aya sonra marsa gider![]()
İlerde birgün küçük çaplı yardırırlarsa son kuruşu da gömüp hergün demli çay içer olan biteni izleriz yolu uzun gutların yalnız çaya da zam pek gelmedi hala içebiliyoruz
Yalnız mk çayında tad tuz yok taddız tuzsuz iyi bir marka bilen yazsa mk çaya da bişey oldu ayçiçeçek yağında da taze koku yok az önce fark ettim ne oldu mk içine bişey mi kattılar taze balığı yağa attığında balon gibi şişerdi taze balık çaya döneyim yağı sallıyorum çay çay çay
Çay konusuna enerjisi olan biraz kafa yorsun gidip o çay alıp içelim parasını geçtim amk bu arada bir büyük tüp 90 dı 140 oldu 160 dı 170 oldu 190 o200 derken 220 oldu en son 240 oldu kahvaltıdan sonra sahile gideyim biraz yürüyeyim cigara yakayım tüttüreyim kahvaltıda dünden kalmış yarım levrek balık çıkmıyor mk sabah balık yemedim mi kafam duruyor .![]()
Not ;:;:; okudum anlamadım diyen okumasın amk
Zorla mı okuyun diyorum![]()
Bugünkü bilinmeyene doğru yolculuk başladı.
15,83
Bu böyle nasıl olacak ki… Dolar 16 - euro 18 …
vallaha kusuruma bakmayın artık...
or***puya hanımefendi mumelesi yapılan ülkenin parası o nezaketi göremiyor...
emeği geçenlerin, malları, tesisleri ve soylarına da aynı hardcore şekilde muamele yapılmasını dilerim..
gavür yaparsa daha tatlıolur... aynı hoyratlığı göstersinler...
sabah 9 periyodik alım yapam OÇ nunda, doğurtan kadın doğumcunun da, çıkartan anasınında allah belasını versin...
** babasını unutmuşum... çöp kutusunu s*kseymiş daha iyi bir insan çıkarmış..
günlük 16% harekete bence çok ucuz oldu..
daha da sokacaksanız, istifamı verecem..
siz sik*ceksiniz.. g*tünü biz toparlamayacaz..
tavuk s*kme tarfiyesiyle kimi çalıştırırsanız çalıştırırsınız
tavuk yoksa metreslerden birilerini çalıştırın..
**hergün baklava da yeniyormuş.
Biz ne ile sınanıyoruz ya cidden ne ile sınanıyoruz?
Dolar/TL > 16
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri