Sayfa 888/1001 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. aselsan da 2 3 gündür yılanolunu top gibi sektiriyor

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    garanti alım işi iptal olmuştur an itibariyle...

garantinin en az 20 lira ederi var masa sandalyesini satsa şu anda...
    Bankaların sermayesi sanayi kuruşlarından farklı olarak paradır ve şu anda reel olarak ciddi miktarda aşınmış durumda.

https://www.paragaranti.com/borsa-sirket-GARAN

Garanti bankasının özvarlığı 4.405 milyar dolara kadar inmiş ve piyasa değeri ile defter değeri arasındaki makas azalmış durumda,avrupa bankalarının da ortalama piyasa/defter değerleri bu civarda..
    BBVA'nın daha yüksek bir teklif vereceğini sanmıyorum,esasen -bence - BBVA'nın amacı %50'nin üzerinde çoğunluk hisse oranına ulaşırken geri kalan kısmı için çağrı zorunluluğu nedeniyle almak zorunda olduğu hisse senetlerini almak zorunda kalmaması idi.Şimdi hem %50'nin üzerinde çoğunluğa ulaşacak,hem de mevcut çağrı fiyatı üzerinden satan olmayınca defter değeri düşmüş,özvarlığı azalmış banka hisseleri için ödeme yapması gerekmeyecek.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yılanoğlu diyo
    yılanoğlu diyo ama endekis vadeli şortu saklıyo.
    satır arasından çekip çıkartıyon onu,
    tıpkı palanın bizim donları, pandolu çıkartadan çekip alması gibin.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bankaların sermayesi sanayi kuruşlarından farklı olarak paradır ve şu anda reel olarak ciddi miktarda aşınmış durumda.

https://www.paragaranti.com/borsa-sirket-GARAN

Garanti bankasının özvarlığı 4.405 milyar dolara kadar inmiş ve piyasa değeri ile defter değeri arasındaki makas azalmış durumda,avrupa bankalarının da ortalama piyasa/defter değerleri bu civarda..
    BBVA'nın daha yüksek bir teklif vereceğini sanmıyorum,esasen -bence - BBVA'nın amacı %50'nin üzerinde çoğunluk hisse oranına ulaşırken geri kalan kısmı için çağrı zorunluluğu nedeniyle almak zorunda olduğu hisse senetlerini almak zorunda kalmaması idi.Şimdi hem %50'nin üzerinde çoğunluğa ulaşacak,hem de mevcut çağrı fiyatı üzerinden satan olmayınca defter değeri düşmüş,özvarlığı azalmış banka hisseleri için ödeme yapması gerekmeyecek.
    bu dediğine aslındda ilk adımda albarakadan geldi...

küçük için gözlerdden kaçtı ama beddelli açıkladı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,192
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Kardeş
    senin yaptığın işlem şeklini düşününce
    sana pek yaramamış olması lazım gibi
    inş durumlar iyidir
    ölmedim ayaktayım abi sağol,
    1660-1680 cal satışlarım bile duruyor ama kilitledim bir şekilde zarar var tabi, kolay değil 100,000 puan yedik

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bear bull bunun için ne yapabilirim..
    akşam dicretus arkadaş detaylı yazmış.
    ancak her türlü saçmalamaya karşı spot tutarı kadar rakamı yedek olarak vadelide tutman lazım diyebilirim.
    ek olarak spot dolarlarınıda vadeliye teminat diye atarsın o da % 70 civarı temiinat olarak değerlenir.

mt nin yeterli bilgisi yoksa rakam ufak değil Viop birimi müdüründen bilgi iste.
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. Sonkurusuna kadar aklını ve herşeyin hayatını mahveden arkadaş bin defa yazdım VOB yapmayın akıl mantık işi değil. Bundan sonra buna heves edenlerede yazıyorum. VOB yapmayın herseyinizi kaybedersiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ölmedim ayaktayım abi sağol,
    1660-1680 cal satışlarım bile duruyor ama kilitledim bir şekilde zarar var tabi, kolay değil 100,000 puan yedik

akşam dicretus arkadaş detaylı yazmış.
    ancak her türlü saçmalamaya karşı spot tutarı kadar rakamı yedek olarak vadelide tutman lazım diyebilirim.
    ek olarak spot dolarlarınıda vadeliye teminat diye atarsın o da % 70 civarı temiinat olarak değerlenir.

mt nin yeterli bilgisi yoksa rakam ufak değil Viop birimi müdüründen bilgi iste.
    k değerlerini değiştirdiler.
    dikkatli ol.
    ne demekse asdasdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Hele bu günlerden sonra bu işlerin kenarindan geçerseniz herseyinizi bir şekilde nasıl olur ise kaybedeceksiniz.

Sayfa 888/1001 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •