aselsan da 2 3 gündür yılanolunu top gibi sektiriyor
aselsan da 2 3 gündür yılanolunu top gibi sektiriyor
Bankaların sermayesi sanayi kuruşlarından farklı olarak paradır ve şu anda reel olarak ciddi miktarda aşınmış durumda.
https://www.paragaranti.com/borsa-sirket-GARAN
Garanti bankasının özvarlığı 4.405 milyar dolara kadar inmiş ve piyasa değeri ile defter değeri arasındaki makas azalmış durumda,avrupa bankalarının da ortalama piyasa/defter değerleri bu civarda..
BBVA'nın daha yüksek bir teklif vereceğini sanmıyorum,esasen -bence - BBVA'nın amacı %50'nin üzerinde çoğunluk hisse oranına ulaşırken geri kalan kısmı için çağrı zorunluluğu nedeniyle almak zorunda olduğu hisse senetlerini almak zorunda kalmaması idi.Şimdi hem %50'nin üzerinde çoğunluğa ulaşacak,hem de mevcut çağrı fiyatı üzerinden satan olmayınca defter değeri düşmüş,özvarlığı azalmış banka hisseleri için ödeme yapması gerekmeyecek.
ölmedim ayaktayım abi sağol,
1660-1680 cal satışlarım bile duruyor ama kilitledim bir şekilde zarar var tabi, kolay değil 100,000 puan yedik
akşam dicretus arkadaş detaylı yazmış.
ancak her türlü saçmalamaya karşı spot tutarı kadar rakamı yedek olarak vadelide tutman lazım diyebilirim.
ek olarak spot dolarlarınıda vadeliye teminat diye atarsın o da % 70 civarı temiinat olarak değerlenir.
mt nin yeterli bilgisi yoksa rakam ufak değil Viop birimi müdüründen bilgi iste.![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Sonkurusuna kadar aklını ve herşeyin hayatını mahveden arkadaş bin defa yazdım VOB yapmayın akıl mantık işi değil. Bundan sonra buna heves edenlerede yazıyorum. VOB yapmayın herseyinizi kaybedersiniz.
Hele bu günlerden sonra bu işlerin kenarindan geçerseniz herseyinizi bir şekilde nasıl olur ise kaybedeceksiniz.
Yer İmleri