Sayfa 907/1001 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    DOLAR BAZLI GARAN, GARAN BAZLI DOLAR. ALT ALTA

Hadi bakaam teknikçiler bul karayı al parayı ))))))))))))))))))
    Çok güzel ozetlemissiniz. Dipte olur tepede. Kağıtlar dolar bazlı tarihi dip olsada dlipte de olabilir tepede de..

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan twitter hesabından şu açıklamayı yaptı

"Dün faiz indirimine giden Merkez Bankası'nın, bugün elindeki kıymetli döviz kaynaklarını piyasaya sürmesini şaşkınlıkla izliyoruz."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bir sabah 600/800 puan faiz artışıyla uyanacagız.Hesaplar ona göre yapılmalı.

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ağa coin tarafında usdt aldık diyeli baya oluyor..
    Sen geç keşfettin ben baya oldu borsa trade portföyü dolara aktaralı hatta yoklama alıyordum..[emoji6]
    Sindoma emekdar Akçay bir kişi daha vardı 9.3 8.6 dan beridir topluyoruz.. topladık yattık [emoji6]

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Oyunagelen abi bunları süüülemiyon ki, anca şortcuya giydiriyon hergün
    Hamdım Piştim Yandım

5. 2001'de dolar artınca elde kalan ne var ise satıldı dolar bozmak için cazibe oluşturuldu. Evler vs yarı fiyatına inmişti. Hatta evin kalan borcundan çok daha aza evlerin satıldığını görenler isyan etmişti.

Bankada doları olanlar sağlam bir güvence olmadan bozmazlar bence, adamın evi arabası var ki kalanı dolara koymuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet usta bende farkettim hatta burada yazdım...dolar yerinde sayıyor endeks vadeliye basıyor diye...önden bastılar endeks vadelide sonra haber düştü...

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    İnsider...tam 20 dk önce vobda satış başlat 7.000 puan ver sonra dolara müdahale gelsin ne güzel...bol şanslar...

7. Haydi banka vadeli yüksel. Farkı kapat.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir sabah 600/800 puan faiz artışıyla uyanacagız.Hesaplar ona göre yapılmalı.
    sabah olmaz o... önce reis çark edecek, bütün bu yeni ekonomik modelle ilgili tweetler haberler falan silinecek.......
    sonra da PPK olağanüstü toplanacak... anca öyle...

sabah kalktım faiz artmış diye bir şey yok...

haa, çok inat ederlerse bu sistemde sabah kalktım hesabımdaki dolara bloke konmuş olabilir... sermaye kontrolleri.. o mumkun bak... o yüzden bankada hesapta tutmuyoruz zaten 1 senedir...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 907/1001 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •