Sayfa 916/1001 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Twitter da daha çok ses çıkmaya başlamış gözüken o ki. Artık üstü kapalı değil, direk şahsını tagleyerek eleştiri yapanlar var. Ne yapıyorsunuz, durun artık diyenler var. İsyan noktasına çok yaklaşılmaya başlandı. Devletçi, devlete karşı sesi çıkmayan bir toplumuz biz. Ama o toplumu bile çileden çıkarmak üzereler artık...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Aracı kurumların telefonları durmuyormuş bana da alın bana da alın diye
    Herkes kredi çekip borsa’ya giriyormuş çevresinde bu sözleri duyan var mı?.
    Bunu sagdan soldan duymayacaksn bizzat kendn duyacaksn git berbere 2 saat otur 2 saatte lokalde otur . Bu laflar bos henuz degil .

3.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Twitter da daha çok ses çıkmaya başlamış gözüken o ki. Artık üstü kapalı değil, direk şahsını tagleyerek eleştiri yapanlar var. Ne yapıyorsunuz, durun artık diyenler var. İsyan noktasına çok yaklaşılmaya başlandı. Devletçi, devlete karşı sesi çıkmayan bir toplumuz biz. Ama o toplumu bile çileden çıkarmak üzereler artık...
    Sanayide 'sudden stop' yani ani duruş riski. Böyle bir risk başlangıçta 100 binleri sonrasında milyonları işsiz bırakabilir.

https://www.paraanaliz.com/2021/reel...mayin-g-20047/
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Mart ayında 400 den aldım hedef nedir bilemediğimden saf saf bakıyorum şükür ki yükseliyor

bir ara 650 lerde satmak için bankanın sistemine girmeye çalıştım beceremedim var mış nasibimizde
    Hedef nedir bilemezsin teknik analiz diye birşey yoktur.. ben 280 den barış pınarı harekatında 2 kilo altın sattım halkbankasi aldım. Biz böyle vatan evladiyiz. Ama döndü vatandaş harekatı bitirdi.

5.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Keşke az daha dursaydi altın 1000 olsaydı 995 de kaldı.. ikindi namazını bekleseydi 1000 görürdük..
    1000 i de gorun 1500 u de dert etme.

6. Sayın Bahçeli beklenmektesiniz. Back to 2002.

"Mevcut iç ve dış mihrakların ekonomik saldırıları altında, Yüce Türk Milleti'nin ferasetine güvenerek tekrar onayını almak ve bu hainlere hak ettikleri dersi vermek zorunluluk haline gelmiştir. Seçimse seçim. Türk milleti sizleri sandığa gömmekle kalmayacak, tarihinde tozlu sayfalarına gönderecektir."

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Bunu sagdan soldan duymayacaksn bizzat kendn duyacaksn git berbere 2 saat otur 2 saatte lokalde otur . Bu laflar bos henuz degil .
    tamam o zaman 2000'deki altın satıp hisse alan teyzeleri ilk gören buraya mutlaka yazsın.

size çok takılıyorum. umarım kızmazsınız.

ama benim tespitim de bu yönde.

bu 15-20 yılda olan bir süper trend.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tamam o zaman 2000'deki altın satıp hisse alan teyzeleri ilk gören buraya mutlaka yazsın.

size çok takılıyorum. umarım kızmazsınız.

ama benim tespitim de bu yönde.

bu 15-20 yılda olan bir süper trend.
    Memedabi 2 kilo altın satmışya işte, geçen ay da ben bi bilezik bozdurdum yetmez mi size, daha mı çoğunu istiysiniz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 916/1001 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •