Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6822 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Ekran başına yeni geçtim. taban yapmış.

haber aradım şimdilik bulamadım.

Sanırım satışın sebebi bugün global firmaların bilanço kapama günü. O sebeple BIST de satış yapınca, zaten gergin olan BIST ahalisi panik satışa geçmiştir. Sonra robotlar stoplar çalışmıştır.

Kötü niyet ararsam. katarlılar ve batılılar ortak vurgun yaptı. tayyip'in getirdiği talancılar sürüsü paylarını alıp gidecekler. ttkom u soydukları gibi genel bir talan.

Ekran başında olmadığım için elimdeki longlar taban duruyor. Pazartesi bakarım.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Ekran başına yeni geçtim. taban yapmış.

haber aradım şimdilik bulamadım.

Sanırım satışın sebebi bugün global firmaların bilanço kapama günü. O sebeple BIST de satış yapınca, zaten gergin olan BIST ahalisi panik satışa geçmiştir. Sonra robotlar stoplar çalışmıştır.

Kötü niyet ararsam. katarlılar ve batılılar ortak vurgun yaptı. tayyip'in getirdiği talancılar sürüsü paylarını alıp gidecekler. ttkom u soydukları gibi genel bir talan.

Ekran başında olmadığım için elimdeki longlar taban duruyor. Pazartesi bakarım.
    Geçmiş olsun pazartesi toparlar umarım.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun pazartesi toparlar umarım.
    Sağol econfin.
    Zaten her gün kazanırkende hiç sevinmemiştim. Sebebinide anlamamıştım. Gerçektende sevinmiyordum.

Sebebi buymuş demekki.? Şu an da pek üzülmüyorum çünki o kazandıklarımı hiç benimmiş gibi hissetmemiştim. Çok hızlı çıktığı için olsa gerek. Hazmedemeden çıktı.

Gerçek sebep ortaya bu hafta sonu çıkmazsa, pazartesi günki hareketten anlarız. yatay veya hafif yukarı olursa, global firmaların bilanço kapaması sonucu panikmiş derim, yine aşağı giderse katar lıların manipulasyondur. Niye katar lılar. Bu tür çok sert bir sebepsiz hareketi hatırlamıyorum. 1999 dakinin sebebi varmış. Bunun yok. Geçmişte buna benzer hareket olmadığına göre(sebepsiz olanını ben hatırlamıyorum) yeni gelen grubun hareketidir. mevcut grupların böyle huyu yoktu. Yeni gelen ve bu güce sahip olan kim.? katar lılar. başka ülkede bunu yapabilirlermi.? Yapamazlar çünki arkalarında onları koruyacak devlet yok. Akdenizde bizim kara sularımızda petrol arıyorlar, tayyip ses çıkarmıyor. ttkom çuvalla götürülüyor, tayyip oralı değil.

Her ne olursa olsun sebepsiz böyle taban gitmesi, bu borsaya gelme potansiyeli olan ciddi yatırımcıları kaçırır. Mevcut ciddi FON larda kaçar.

akp tam bir enkaz bırakacak her konuda. Daha kötüsü 20 sene sonra akp yide arar hale geleceğiz çünki ülkenin bu durumunun gerçek sorumluları hâlâ yerlerinde. özal'ları, yılmaz ları, akp leri, sağ partileri, tarikatları, son dönem cehape başganlarını getirenler hep aynı çıkar grubu. Onlarda yerlerinde duruyor ve kaos dan paylarını alıyorlar. Dev şirketlerimize maden haklarına bakın. Hep onların. Onların taktiği bu. Kendileri zaten açıkça söylüyorlar. Medyada ve finans da o kadar güçlülerki, artık gizlemiyorlar hiç bir şeyi. "önce kaos yaratırız, o kaos da herşeyi alırız." Bakın SSCB nin gelişimi ve şu anki haline.

her neyse... bu gün yazmayayım, hafta sonu huzuru bulayım sonra bakarım.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •