Sayfa 956/1001 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    51 milyon abone
    Ben yakın vakitte değiştirdim abi. Abone çok. Şimdi bunlar ne olacak yav şu milyar dolarları 50 milyon aboneye bölsek, 12 ayda taksit yaparız az birşey düşer diyip faturalamasınlar bize dedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bugün şu ortamda dahi , hergün tv, miting o bu şu sıra sıra gezenlerden bir tanesi bile çıkıp tek bir söz etmedi. nerdesiniz agalar ?

bu gece ya da yarın bir açıklama veya gelişme olmazsa, iş sadece MB kur müdahalesine kaldıysak yandık.

pazartesi çarparlar burayı "yatırım tavsiyesi değildir"

joker her suçu işleyip, finale gidiyor. hiç bir şeyi de takmıyor.
    audentes Fortuna iuvat

4. işlemlere baktım da bugün 13.90 garan shortlamışım.

Long pozum vardı, aktiften kapattım 13.70 gibi, 13.90 a da sat vermişim o da gelmiş, çok değil 200 kontrat ama,

Abi mal gelmiş tavana bi kitledi. Benim el ayak titredi. Neyse bozdu tavanı, 13.70 gibi verdim shortları, dayu keyfim nası yerinde, nasu ama,

ULAN OYNAMASANA İŞTE :D

Neyse, hayatımda ilk kez GARAN tahtasında işlem yapıp, hem long hem short kazandığım gün bugün oldu, inşallah daha böyle nice günler olur ne diyelim. Hep tokat yiyodum.

5. Ahaaaa cenabettin dolarda hala sahada. 16.18 altına atabilirse alır fiyakasını. Hadi cenabettin bastır yavru kuşum.

6. Türkiye Varlık Fonu, Türk Telekom paylarını satın almak için görüşmelere başladı

İSTANBUL (AA) - Türkiye Varlık Fonu, Türk Telekomünikasyon AŞ'nin toplam sermayesinin
    yüzde 55'ini temsil eden paylarını satın almak amacıyla LYY Telekomünikasyon
    AŞ ile görüşmelere başladı.
    Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Varlık Fonu,
    Türk Telekomünikasyon AŞ'nin hisselerinin satın alınması konusunda KAP'a
    açıklama gönderdi.
    Açıklamaya göre, Türkiye Varlık Fonu, azınlık paya sahip olduğu Türk Telekomünikasyon
    AŞ'nin toplam sermayesinin yüzde 55'ini temsil eden paylarını satın almak
    amacıyla LYY Telekomünikasyon AŞ ile görüşmelere başladı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    işlemlere baktım da bugün 13.90 garan shortlamışım.

Long pozum vardı, aktiften kapattım 13.70 gibi, 13.90 a da sat vermişim o da gelmiş, çok değil 200 kontrat ama,

Abi mal gelmiş tavana bi kitledi. Benim el ayak titredi. Neyse bozdu tavanı, 13.70 gibi verdim shortları, dayu keyfim nası yerinde, nasu ama,

ULAN OYNAMASANA İŞTE :D

Neyse, hayatımda ilk kez GARAN tahtasında işlem yapıp, hem long hem short kazandığım gün bugün oldu, inşallah daha böyle nice günler olur ne diyelim. Hep tokat yiyodum.
    Bende Garanı mutlu son ile bitirdim ama Aralık vade 13.80 gördü..13.90 dan nasıl şortladın?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. 226.350 vadeli

Sayfa 956/1001 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •