Sayfa 961/1001 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. XU030YVADE , geçen haftayı 2239.25 kapatmıştı şimdi dip 2263.50 ..üst düzey integral matematik bilgimi kullanıyorum ve basit tek bir matematik işlem yapıyorum..
    +2.425 ..

Ve gene üst düzey integral matematik bilgimi kullanarak bir işlem daha yapıyorum ..

Vob 10 kaldıraç olduğundan spot bazında +24.25

............

Bu hesabı ..eski rakamlarla ve bugünkü tepeye göre de sayısalcı olduğumdan sözel zaafiyetimden de yapayım mi u!?

Fıkra da anlatırım haa ..daha bu sabah bir haftada sadece bir haftada ..yaklaşık 50 bin point yani kaldıraçla yaklaşık 500 bin point yiyen haalen yazıyor ya ..yazmayı bırak herkes yazar ..bu hak dır ama akıl veriyor ..ve hafta boyunca hiç bir yazı yok ..işte bu olmaz ..daha ne diyim...
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Tavan açar
    memetabi tavamı demek istedin ?

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Dayi sen geldiginde ya roketliyoruz ya tabanliyoruz. Geldin yine taban serisini actin. Gecen sefer 2 taban cektirdiydin. Bu sefer 3 taban bekliyorum senden.
    Bugün 2739 tepeyi işaretledik. Bakalım bu sefer nereye kadar düşüş olucak, geçen ki 23 mart vakasını unutmadık, unutturmuycaz.
    Asıl sorulması gereken soru şu olmalı,
    memedabi bir sonraki nick değiştirip gelmesi ne zaman olur yada ne kadar süre olur.
    A. bir ay
    B. üç ay
    C. altı ay
    D. bir yıl
    Hamdım Piştim Yandım

4. Vadelilerde gun sonu AKD ler idealde gene gecikti .
    Matriks geciktirmiyordu sanirim bugun matriks de geciktirdi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. Abi VOB yaparak ben hayatımı mahvettim. Bak tecrübe paylaşıyorum yapmayın diyorum guzelce.

Tarihi dipten poz açıyorsunuz. Tarihi dip mi tepe mi bilemezsin teknik analiz diye birşey yoktur.

Çok güçlü dibi kırdı bugün kırdı ne oldu hiç umrumda değil keriz meysion stoploss olmuştur..

Bunlar önemsiz.. yol yakinken bak samimi söylüyorum VOB yapmayın...

6.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Kardeşim bak garanti tarihi zirveyi yaladı yuttu. 1-2 yapmış taban olabilir 3. Dalga yükseliş başlama ihtimali var hemde 3.3 oyun değil çok pişman olursun VOB yapma abi..
    Vob citirlik abi. Esas sikinti spottaki mallar. Saglam mal cektiydim hem garantide hem ekgyo da. Yani girtlak maldayim memed abi kredi kartini odeyecek tl yi biraktim hesapta baska bir kurus yok.

7. Ağa senin hal vaziyet nedir hiç yazmıyorsun
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    XU030YVADE , geçen haftayı 2239.25 kapatmıştı şimdi dip 2263.50 ..üst düzey integral matematik bilgimi kullanıyorum ve basit tek bir matematik işlem yapıyorum..
    +2.425 ..

Ve gene üst düzey integral matematik bilgimi kullanarak bir işlem daha yapıyorum ..

Vob 10 kaldıraç olduğundan spot bazında +24.25

............

Bu hesabı ..eski rakamlarla ve bugünkü tepeye göre de sayısalcı olduğumdan sözel zaafiyetimden de yapayım mi u!?

Fıkra da anlatırım haa ..daha bu sabah bir haftada sadece bir haftada ..yaklaşık 50 bin point yani kaldıraçla yaklaşık 500 bin point yiyen haalen yazıyor ya ..yazmayı bırak herkes yazar ..bu hak dır ama akıl veriyor ..ve hafta boyunca hiç bir yazı yok ..işte bu olmaz ..daha ne diyim...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Valla ben yapmıyorum ama hem long yönlü hem short yönlü bu gün cidden size hak verdim..
    Gerçekten sıkıntı..
     Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Abi VOB yaparak ben hayatımı mahvettim. Bak tecrübe paylaşıyorum yapmayın diyorum guzelce.

Tarihi dipten poz açıyorsunuz. Tarihi dip mi tepe mi bilemezsin teknik analiz diye birşey yoktur.

Çok güçlü dibi kırdı bugün kırdı ne oldu hiç umrumda değil keriz meysion stoploss olmuştur..

Bunlar önemsiz.. yol yakinken bak samimi söylüyorum VOB yapmayın...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 961/1001 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •