Sayfa 769/1004 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. tüsiad saydırıyor
    hey yavrum hey.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Kk kayseride konuşuyor salondakiler hep partili
    Korkudan ne bürokrat ne teknokrat ne esnaf ne iş adamı var. Bu ülkeye yabancı gelir mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Hergün bile 2 3 defa u yapan başkan ile, mb tamtakır kuru bakır(oda çok değerliya neyse) bae den $ gelecek katardan deve gelecek ama ortada ne para ne deve var. Üstelik tüm ekonomi kurallarını tersten işletmeye çalışan çorapçıyla ceketçinin olduğu bir ülkede tahmin yapmak...
    Ülke bedava olmuş hala bir $ yabancı yok.
    Tüm mesele güven
    Yabancı bedava değil güven istiyor, önün ü görme kk istiyor.
    Adama gözlerini bağlayıp al bu arabayı sür diyorsunuz.
    Reis gider ve ülkeye 100m $ sıcak para gelirse $ yükselişi yataya sarar. Aksi halde, şişmesi hiç sorun olmaz. Boğazına kdr borçtasın, herkes $ saldırıyor, piyasada $ yok.
    Nası lö duracak yükseliş.
    2001 krizinde sektör devletten umudunu kestiğinden tahtakaleden döviz temin etmişti,üstelik o zamandan bile çok kötü durumdayız,zaten bir dedikleri diğerine uymuyor,uçuyoruz,kıskanıyorlar,peşi kurtuluş savaşı veriyoruz,yastıkbank vs bu kriz bizi teğet geçecek,sanki yabancının güveni var ülkemize ve onları istemiyor piyasa,süre uzadıkça ülke devamlı girdabın derinliklerine inmeye devam ediyor.

4.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Kk kayseride konuşuyor salondakiler hep partili
    Korkudan ne bürokrat ne teknokrat ne esnaf ne iş adamı var. Bu ülkeye yabancı gelir mi?
    Kasım Aralık ocakta yıl başı geliyordu ver reeel faiz para akar. Evde dolar stoklayan yesilcilerin kalbi titresin..

Abdullah çiftçiyi ben çok severim.Genelde iktidara direk laf etmez hatta savunur gibi konuşur.Neyse geçen bir videosunda faiz düşürme konusunda global sermayeye ters düştüğümüzü söyledi.Bu savaşı normalde kazanamıyacağımızı söyledi. reisin bildiği bir şey varsa bir yerde anlaşması yapılmış bir para varsa iş değişebilir dedi.Ama bu savaşı devam ettirirsek ve o para da yoksa ne olur derseniz dedi ,ne olacak afrikada da ülkeler var insanlar önlerine yaprak bağlayıp geziyorlar onlara da bir şey olmuyor dedi güldü.Yani subliminal bir mesaj var orda da neyse.Benzetmeye on dakika falan güldüm.Hayır kurtuluş savaşı veriyoruz falan diyoruz da işi bilen hükümete antipatisi olmayan bir analist bile olacağı diyor işte.Bağlarız yaprakları önümüze gezeriz diyor.

6. Bence şöyle olacak tahminim. Böyle yaptılar yeşil sever stokcular kar ettirdiler baktılar bozmuyorlar kar almıyorlar dincinin hakkından dinci gelir diyip reel faiz e geçebilirler.

Stokcular kalpleri dimbirdaya hoplamaya başladığında işler stabillesir.

Ayrıca dolar 8 civarında da bunlar yastık yorgan dolap yatak içlerini doldurmuştu. Değişen bişey yok hallerinden memnunlar.

Aslında esas bomba su olurdu

ABD dolaşımdaki dolarları değiştirme kararı alsa yeni para şeklinde. Eskiler geçersiz dese.

Ben sana söylüyorum sen dinle fiziki yesilciler yataklarında ambulans bekler.

Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Bence şöyle olacak tahminim. Böyle yaptılar yeşil sever stokcular kar ettirdiler baktılar bozmuyorlar kar almıyorlar dincinin hakkından dinci gelir diyip reel faiz e geçebilirler.

Stokcular kalpleri dimbirdaya hoplamaya başladığında işler stabillesir.

Ayrıca dolar 8 civarında da bunlar yastık yorgan dolap yatak içlerini doldurmuştu. Değişen bişey yok hallerinden memnunlar.

Aslında esas bomba su olurdu

ABD dolaşımdaki dolarları değiştirme kararı alsa yeni para şeklinde. Eskiler geçersiz dese.

Ben sana söylüyorum sen dinle fiziki yesilciler yataklarında ambulans bekler.
    Tarihte yeni para basılıp da eskisi tamamen geçersiz dendiği tek bir olay var mı.Yazdığınız ironi ise sazanlık yaptıysam kusura bakmayın bu ara ne ironi ne gerçek karıştırır oldum.Zaytung diye okuduğum şeylere bir bakıyorum cidden gerçek çıkıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tarihte yeni para basılıp da eskisi tamamen geçersiz dendiği tek bir olay var mı.Yazdığınız ironi ise sazanlık yaptıysam kusura bakmayın bu ara ne ironi ne gerçek karıştırır oldum.Zaytung diye okuduğum şeylere bir bakıyorum cidden gerçek çıkıyor.
    Yesilcilerin kalbine indiriyorum hep onlar mı indirecek..

Sayfa 769/1004 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •