Sayfa 777/1004 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Ayhancim bı daha yazayım mi ben halkı 2018 de verip çıktım 2019 Mart'ta aldım oradan beri giren girdi sonra bıraktım peşini. Dolar almıyorum vatan hainliği bence altın tercih ediyorum alacaksam alıyorum.
    Altın neyle alınıyor memetcim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Dolar gibi bir çöp neden alır insan gerçekten bir değeri yok altın alıyorum dese birisi neyse.. aynı TL gibi olacak dolarda..

Gümüş çıkartma maliyetleri var madenlerin maden alabilirsin enflasyona patlarsa maden üretim fiatlarida artacak. Çöp doların ne karşılığı var hıc.
    Şu topiği senelerdir okursun bi türlü öğrenemedin çöp dediğin şey paranı koruyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    TL ile alınıyor tabiki.
    TL’yi yedirmeyiz

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dayı altın evrenseldir birşeyle alınıyor diyemezsin. Kaz toprağı burada altın çıkıyor. Şimdi burada petrol uretsek dolarla mi alıyoruz kendi petrolumuzu ayrinca dolar bir kağıt paradır biliyorsun ki hiçbir değeri yoktur sonu coptur. Değişmez ABD sürekli basıyor görüyorsun hoplamaya başladı Amerika da da enflasyon. Metallere saldırırsa ABD halkı metaller birden kıymete biner bilmem anlatabildim mi .

5. Doğalgazı hiç yakmayınca şort tişört oturulmuyor artık ya eşofman giyeceğiz yada kazığı yakacağız İstanbul serin hava dalgasına girdi gibi çünkü

6. Cay a antifriz koy ic

Kirmizi olandan

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu topiği senelerdir okursun bi türlü öğrenemedin çöp dediğin şey paranı koruyor
    Metaller karşısında sürekli basıldığı için bir noktada ABD doları da değeri kayacak vij diye

8. Seker atma

Seker kilo yapiyo

Sayfa 777/1004 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •