Sayfa 781/1004 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dolarla fiyatlanan bir meta ona karşı değer kazanıp kaybetmez, en fazla madenler dolar bazında değerlenir..
    Allah'ım yarabbim sinaniyoruz TL de degerleniyor o zaman

2. Gold oz. 1,798.60 USD.

Kanada'da pek cok altin cikaran maden sirketi var.

Bunlar, USD olarak cikarma maaliyetine gore calisirlar ve siralanirlar.

Cikarma maaliyeti belli bir seviyeyi asan sirket, uretimi durdurur. Ama kapatmaz bekler, ne zaman ki, cikarma maaliyet + makul kar ederse, faaliyete kaldiklari yerden devam ederler.

Simdi sormak lazim, hangisi belirler, cop denen USD dolari mi ? Altin'in ons piyasa fiyatimi ?

3. Filmin duzelmesi zor

Sonradan yapilma kar garantili yollarda ve hastane vs bilimum islerde ingiliz mahkeme si

Ama Ataturk havalimani guzelim pistler yikilirken Bizim mahkemerde bu konu dahi olmadi Normal bir is demekki bu

https://eksisozluk.com/ataturk-haval...ikimi--6477810

Adam guzel yazmis

Vatan mali 2 pist i kirarken caniniz acimadi mi diye

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bazi geri zekalıların kafası basmaz, paranın değerini neyin belirlediğine.

Dolar gaymeyi sittiredelim.

Euro gaymenin değerini belirleyen, Mercedes, BMW, Audi, Bosch, Fiat, Citroen, Renault, Airbus, Seat sayın sayabildiğiniz kadar.

Yenin ise, Sony, Toyoto, Nissan, Mitsubishi, NTT, Honda.

Wonun degerini ise, Samsung, LG, Hyundai, Kia

Belirler...
    Oooo şanslıyız 2022 sonunda TOGG geliyor
    Bizim TL de 10tl olur o zaman

5. İslamiyete nasıl bağlıyorsunuz onuda hiç anlamış değilim. altin dolardan sonra bulunmuş
    Sanirim..

6. Ya arkadaşlar her önüne gelene cevap vermek zorunda değiliz,bir hafta evvel 100 tl ye aldığım 5 lt lik yağ olmuş 135 tl,ekşide başlık var Edirne Migros Bulgar işgali diye ama ben hala yerel markette reyon görevlisi olan çocuğa bile bu krizin kim yüzünden olduğunu anlatamıyorum adam gerçek sorumlu dışında herkese sallıyor,bunlar yetel,yetel... demeden çilemiz bitmez...

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Yok kafayı fln yememişler, alt yapı yapıyorlar, kuru kontrol edecek rezerv yok, aklıevvelin biri ekonomist cb mıza fikir vermiştir.
    Bunu 2 gün önc numan ve fuatın yalanlamasından da anlayabiliriz. Yok dedilerse olacaktır.
    Du bakalım daha neler göreceğiz
    Hadi diyelim vatandaşa dövize endeksli tahvil verdi, yaz tahtaya al haftaya. Reel sektörün dış borcu ne olacak, çıkardığı eurobondlar ne olacak. Çark nasıl dönecek, devletten daha ucuza yurt dışından borçlananlar var. Ben sadece DTH a çökerim, reel sektörün borcu beni bağlamaz mı diyecekler.

Serbest piyasadan altın alanlar ne olacak. Altın alıp satmayı da mı yasaklayacaklar.

Kasa eksi eksi, ortada reel anlamda dolar molar yok zaten, sayın ki ben sizden TL borç aldım, seneye dolar kuru üzerinden TL borcunu ödersiniz dedim, aynı şey. Toplam tablo değişmiyor, adam 1929 a kadar gitmiş baksanıza.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bazi geri zekalıların kafası basmaz, paranın değerini neyin belirlediğine.

Dolar gaymeyi sittiredelim.

Euro gaymenin değerini belirleyen, Mercedes, BMW, Audi, Bosch, Fiat, Citroen, Renault, Airbus, Seat sayın sayabildiğiniz kadar.

Yenin değerini ise, Sony, Toyoto, Nissan, Mitsubishi, NTT, Honda.

Wonun değerini ise, Samsung, LG, Hyundai, Kia

Belirler...
    Hakikaten oyle.

Simdi sorsan muhendis filandir, nerede okuduysa.

Sayfa 781/1004 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •