Sayfa 17/1002 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    memetabi ..vob dirkt triple den kastın ne? yukarı mı aşaa mu ?
    Doviz baz grafikler sıfırı yalıyor assada pek bişey kalmadı eksiye geçmiyor zaten.. madem öyle dayı hedef Feyza.. garanti cuma beni tutmayın duble çekeceğim dedi an piyasayı cokerttiler ki ortada bişey yok..

Vurup kaldirsa bir daha inmeyebilir... 12.20 den çağrı başvurusu olan kağıdı kim tabana verir zor durumda kalan tabi.. yada VOB yapıp aklını kacirmis kişi benim gibi .

2. Borsamizin son durumuyla ilgili teknik olarak öngörümü paylaşmak istedim ve ekseriyetle de yanılabiliyorum..

İlk grafik endeks haftalık ikincisi dolar bazlı endeks haftalık ve devamındakiler baba şirketlerden bazılarının haftalık grafikleri..

TL Bazlı Endeks ve BIMAS,GARAN,ASELS,SISE,THY,FROTO,KCHOL,
    TURKCELL vb gibi BIST100 un piyasa değeri yüksek şirketlerinin birçoğunun haftalık grafiklerindeki biraktikları mumlarin görüntüsü sanki herseyi bosaltmislar fişi çekmişler gibi.
    Baktiklarim arasında buyuklerden haftalikta görüntüsü bozulmamış EREGLI'yi görüyorum.
    Endeks icin düşüncem haftaya sert hareketlerin devam edeceği yönünde..

Endeks dolar bazlı grafiginde ise TL deki olumsuz durumun tam tersi yani tarihi diplerindeyiz..

Özetle:

Endeksin sert hareketlerinin haftaya da devam edebilecegini ancak dolar bazlı diplerde oluşumuzdan dolayı asagi yönlü bu sert hareketlerin devamı için doların da asagi yönlü gevşemesi gerektiğini düşünüyorum.

Şayet dolar bir süre daha gevsemeden buralarda devam ederse bu düzeltme hareketinin daha yumuşak bir gecisle tamamlanıp kaldigimiz yerden devam edebilecegimizi dusunuyorum..

Herkese hayırlı bereketli kazançlar dilerim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Tarım kredi kooperatifinden sık sık peynir alırım.
    En son ekim sonunda aldığımda kilosu 52 TL idi.
    Bu sabah gittim aynı peynir 95 TL yazıyor etikette.
    Acımasızca insafsızca bir zam olmuş bu.
    Bu peynire 45 günde nerdeyse % 100 e yakın zam yaptıracak nasıl bir maliyet artışı olmuş olabilir ki?
    Hayretler içerisindeyim.
    Bence üretici inekleri kesimde gönderiyor. Zincir markette ucuz kıyma 500gr 24 TL civarıydı.
    Kesime inek gelince kıyma ve sucuk yapıyorlardır, süt ise az gelince süt ürünleri fiyatları yukarı fırladı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Güzelim ülkeme kış öncesi tanga giydirdiler....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Asıl tangayıda pandemi ilan edildiği gün Tüm dünyaya giydirdiler.

Kolay para nasıl kazanılır öğretildi. İnsanlar üretmeyi bıraktı. Kolay para kazanma yöntemleri gösterildi. Hırslar arttı. Kaldıraçlı sistemde daha güzel kazanılıyor dendi. Önce kaybetti. Sonra kazandı. Ben bu işi biliyorum. Hop koşarak kredi kullandı yatırdı. Öğrendi ya nasıl para kazanılır.

( Gerçek yatırımcılar hariç )

5. Migros'da fiyatlara baktım bezelye ve patlıcan közleme konserveleri geride kalmış. Vatandaş muhtemelen sevmiyor stoklamaya da değer görmemiş. Un, makarna, şeker, bulgur, prinç, salça fiyatları ise çok artmış. Süt ürünlerinde artış ise astronomik olmuş.

6.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Hadi yem tuttu. Cari açık vermiyoruz fazla verdik.. ne kadar fazla verebiliriz yılda full üretim ile .. akademik çalışma var mı ?
    Gecen gun profosorun biri hesaplamis rakamlar kaba taslak : kur farkindan hazine borclarindan dolayi 1.9 trilyon lira zarar etmis. Tabi profosor bu hesabi yaparken kur 13 liraymis. 16.5 kur dan hesaplarsak 2.4 trilyon lira hazinenin zarari olusmus. Deli para. 2.4 trilyonu 16.5 ye bolersek 145 milyar dolar eder. Yilda 5 milyar dolar fazla versek kurda burda kalsa 29 yilda bu zarar cikar. Bu da degusik bir hesap

7. Geçen BBHT'ye zeytinyağı ile ilgili biri çıktı, zeytinyağı/ayçiçek yağı paritesi geride kaldı 3 olması gereken oran 2 ye geldi mağduruz diyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Doviz baz grafikler sıfırı yalıyor assada pek bişey kalmadı eksiye geçmiyor zaten.. madem öyle dayı hedef Feyza.. garanti cuma beni tutmayın duble çekeceğim dedi an piyasayı cokerttiler ki ortada bişey yok..

Vurup kaldirsa bir daha inmeyebilir... 12.20 den çağrı başvurusu olan kağıdı kim tabana verir zor durumda kalan tabi.. yada VOB yapıp aklını kacirmis kişi benim gibi .
    memetabi sen VOB da mısın yau !!?
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 17/1002 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •