Sayfa 55/464 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 433 - 440 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. ???

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Selam arkadaşlar...Borsadaki çoğu şirketi gerek kap haberlerinden gerek hisse fiyat hareketlerinden gerek takas dökümlerinden gerekse forumlardaki yazışmalardan takip etmeye çalışıyorum.. Son günlerdeki borsanın çılgın yükselişi ve 100000 puana dayanmasına rağmen ulaş hissesindeki hacimsiz ve isteksiz görüntü fırtına öncesi sezssizliği andırıyor.. Forumlarda okuduğum kadarıyla panda lakaplı bir insanın tavsiyesiyle bazı küçük yatırımcılar bu kağıda bulaşmış. Bu küçük yatırımcıların kağıttan dökülmesini bekler gibi hareketler yapıyor.. Bunda da sanırım başarılı oluyor çünkü takas dökümlerinden alımların toplu, satışların çoğu zaman dağınık olduğu görülüyor.Şirketin en büyük beklentisi Alanyadaki inşaatın tamamlanması ve satışa geçmesi...Bunun ilk aşaması olan kat irtifakı ile ilgili çalışmalara başlanacağı deklare edilmiş..Prosüdürler tamamlandıktan sonra Yakında kat irtifakının alındığı haberi gelir. Kağıdın diğer beklentisi ise 1 temmuzda B grubuna geçecek olması..Merry lynchin kağıtta hergün yoklama yapıp çıktığı takaslardan görülüyor.. Muhtemelen B grubuna geçtikten sonra yoklamaları bırakıp alım furyasına başlayabilir. Bütün bu haberler birleştiğinde en geç bayram tatili sonrası 1 temmuza kadarki 3 günlük süreçte b grubuna geçmeden pozitif yönde bir hareket gelme ihtimali yüksek. Zaten haziranın son günü şirkete geçecek 1.090.000 euroluk bir çekte mevcut.Temmuz ayı içerisinde ise tapu müdürlüğü ve belediye v.s yerlerden kat irtifakı başvurusunun onaylandığı haberi ile birlikte şirket ayrı bir statüye geçecek. Rus ve almanlardan o bölgedeki inşaatlara talep iyi. İnşaatın yüzde 80 ni tamamlanmış durumda. Işıklandırma çalışmaları da bitmek üzere.Bu ışıklandırma tamamlandıktan sonra bahse konu rezidans çok farklı bir havaya bürünecek.Eylül ayı içinde 2 adette dükkan teslim edilecek.41 adet daire ise aralık 1 gibi teslim ediliyor fakat kat irtifakı alındıktan sonra onun üzerinden de satış yapmaları olasılık olduğu için 12 aylık bilanço değilde 9 aylık bilançoda inşaatın çoğu dairesinin satılmış olacağını düşünüyorum..Çünkü bu inşaatı takip eden rus ve almanlar olduğunu biliyorum. Herkese hayırlı cumalar.

3.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Zaten haziranın son günü şirkete geçecek 1.090.000 euroluk bir çekte mevcut. Rus ve almanlardan o bölgedeki inşaatlara talep iyi. İnşaatın yüzde 80 ni tamamlanmış durumda. Işıklandırma çalışmaları da bitmek üzere.Bu ışıklandırma tamamlandıktan sonra bahse konu rezidans çok farklı bir havaya bürünecek.Eylül ayı içinde 2 adette dükkan teslim edilecek.41 adet daire ise aralık 1 gibi teslim ediliyor
    Kaynak nedir?
    Bu detayda bilgiyi nerden bliyorsun?

4. Herşeyleri sahte ne düşeni kaldı ne çıkanı.balıkta kayboldu ortadan.av mezsimi eylülde

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Herşeyleri sahte ne düşeni kaldı ne çıkanı.balıkta kayboldu ortadan.av mezsimi eylülde
    AyhanÖztürk Borsa@Ayhanborsa81
    1-2 ay zorunlu işlerim dolayısıyla yurtdışında olacağım .
    Bursa ve Eskişehir deki komşu ve dostlara veda.
    Sosyal medya da olmayacam. #batum
    10:56 - 25 Haz 2017

AyhanÖztürk Borsa‏ @Ayhanborsa81
    Agustos 2017 sonu eylul başı görüşmek üzere Allah'a emanet olun.
    Önem sırasına göre . #dakko #ulas #iztar #tactr ....

6. Ayhan Öztürk'ün attığı bu mesajdan ne anlayalım şimdi ???

7. ""Benden sana tavsiye evlat . Bende 1 tl hakkın varsa şakın helal etme ltf evlat. Sosyal medya da herşey işkembeyi Kübra . Bana 1 tl verdin mi"" diyor bir takipçisine bu kişi, düpedüz işini bitirmişte kaçıyor sanki, bi de paramı verdin bana diyor.

8.  Alıntı Originally Posted by serkom Yazıyı Oku
    ""Benden sana tavsiye evlat . Bende 1 tl hakkın varsa şakın helal etme ltf evlat. Sosyal medya da herşey işkembeyi Kübra . Bana 1 tl verdin mi"" diyor bir takipçisine bu kişi, düpedüz işini bitirmişte kaçıyor sanki, bi de paramı verdin bana diyor.
    Mesaj twetterden silinmiş.

Sayfa 55/464 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •