Originally Posted by AmigoOrhan Long mu taşıyordu? Sabah sormuştum ama cevap vermedi. Bence onun sistem sat vermiştir
Hamdım Piştim Yandım
A habere göre endeksin kısa peryot grafiği YİĞİT BULUT KÜRESEL EMPERYAL YAPI BÜYÜK TÜRK MİLLETİ’ne BU ŞEKİLDE HER ALANDA SALDIRMAYA DEVAM EDERSE, BÜYÜK TÜRK MİLLETİ MİSAK-I MİLLİ SINIRLARINA DÖNER
Originally Posted by Ohac Hedef ben miyim Tayfun? altın kapılarımız kan oldu tayfuuunnn...
5. Dalga etiketini vurduğu yere astım 240 dan başlayan ab ve c5.i tamamladım
Originally Posted by *Bozkurt Sabah sormuştum ama cevap vermedi. Bence onun sistem sat vermiştir Valla kardeşim üzülüyorum millete... Neyse, zararda olanlara geçmiş olsun.
İmpulse 3.3 makro da başlayabilir
Originally Posted by rosense A habere göre endeksin kısa peryot grafiği YİĞİT BULUT KÜRESEL EMPERYAL YAPI BÜYÜK TÜRK MİLLETİ’ne BU ŞEKİLDE HER ALANDA SALDIRMAYA DEVAM EDERSE, BÜYÜK TÜRK MİLLETİ MİSAK-I MİLLİ SINIRLARINA DÖNER Twitterda da seninleyiz erdoğan hashtag açmışlar
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Originally Posted by SonKurus Bozkurt abi xu100 191.400 dibi isaretleyelim Yine mi ereğli alcaz,
Forum Rules
Yer İmleri