Originally Posted by AmigoOrhan Long mu taþýyordu? Sabah sormuþtum ama cevap vermedi. Bence onun sistem sat vermiþtir
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
A habere göre endeksin kýsa peryot grafiði YÝÐÝT BULUT KÜRESEL EMPERYAL YAPI BÜYÜK TÜRK MÝLLETÝ’ne BU ÞEKÝLDE HER ALANDA SALDIRMAYA DEVAM EDERSE, BÜYÜK TÜRK MÝLLETÝ MÝSAK-I MÝLLÝ SINIRLARINA DÖNER
Originally Posted by Ohac Hedef ben miyim Tayfun? altýn kapýlarýmýz kan oldu tayfuuunnn...
5. Dalga etiketini vurduðu yere astým 240 dan baþlayan ab ve c5.i tamamladým
Originally Posted by *Bozkurt Sabah sormuþtum ama cevap vermedi. Bence onun sistem sat vermiþtir Valla kardeþim üzülüyorum millete... Neyse, zararda olanlara geçmiþ olsun.
Ýmpulse 3.3 makro da baþlayabilir
Originally Posted by rosense A habere göre endeksin kýsa peryot grafiði YÝÐÝT BULUT KÜRESEL EMPERYAL YAPI BÜYÜK TÜRK MÝLLETÝ’ne BU ÞEKÝLDE HER ALANDA SALDIRMAYA DEVAM EDERSE, BÜYÜK TÜRK MÝLLETÝ MÝSAK-I MÝLLÝ SINIRLARINA DÖNER Twitterda da seninleyiz erdoðan hashtag açmýþlar
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Originally Posted by SonKurus Bozkurt abi xu100 191.400 dibi isaretleyelim Yine mi ereðli alcaz,
Forum Rules
Yer Ýmleri