dolar yataya sararsa bir şey ödemeyecek niyeti bu. uzun vadeli tutmayacağı aşikar ama dolara psikolojik yüklenme çok fazla olduğu için bunu engellemek için yaptı anlaşılan. faiz kararından geri adım atmadan aslında ilave faizi kabul etmiş oldu.
burada tüm planı dolar artacak algısını kırıp, yataya sardıracağına göre yapmış. hedef fiyatları buralarmış demek ki. buradan yataya sararsa faizin altında getiride kalıp bir şey ödememesi de gerekebilir.
Asıl benim canımı sıkan dışarsı da çok kötü,amerikan endeksleri hiç belini doğrultamıyor.Muhtemelen fed in faiz artışları korkutuyor.Yoksa gavurlar sene sonunda borsaları yeşil kapamayı severler.2022 ye yüzde 20 yıllık TL faizi ile girmek dolar bozmak falan ne bileyim bana macera gibi geliyor.
Döviz hareketlerini yarın görmek lazım,burada oyun var gibi geliyor bana dövizinizi bozdurun mevduata geçin farkı biz verelim diyor,yeni bir taktik gibi. !!!
Yav duruyorum ama sonunda yazdıracaksınız
İçinizden kim?
Millet bahçesinde bedava kek çay
Yedi? içti?
Ama moral deplasmanı
Lazım bir açılım olmalıydı Oldu
o değil de bankalara mevduat dönüşü döviz farkını müşteriye ödeyin devamında devletten tahsil edin diyecekler
sonra da ilaç firmalarına yaptıkları gibi ileride mahsuplaşırız deyip bankalara kol gibi geçirebilirler..
Yer İmleri