bence merkez bankası dövizde alım yönünde müdahaleye başlamalı.
küt diye düşerse, millet bozdurmaya fırsat bulamaz.
hergün % üjj % bejj düşsün yeter.
köpüğü de merkez alsın.
Nasıl fikir boşkuş?![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
bu durumda diyelim seçimlere kadar olmaz ya oldu diyelim dolar 50 oldu
ne olacak
otomatikmen daha çok TL basmak zorunda kalacaklar.
4 trilyon TL mevduat var. Dolar kuru %50 artsa bu seviyeden devlet 2 trilyon TL mi verecek? Bunun sonu nereye varır ? Az çok herkes tahmin edebilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay be piyasanın gözünü seveyim. Banka vadeli endeks/vadeli trade tuttu.
Banka vadeli 1500 (long), Endeks vadeli 2300 (sort) lardayken başladım fark 80 puan. 1700-2800 yani fark 1100 puana kadar çıktım ki ortalamam 96 falan oldu.
Sonra Cuma ve bugün ortalama 700-800 arasında ortalamayla (740puan) puanla kapattım. Bir kontratta 1500 ile 2000 puan aldım. Allah bereket versin.
Ayrıca hisse satıp hisse vadeli aldım. Vadeliler spotun altında kalmıştı. Tabandan spot hisse ve hisse vadeli aldım. Akşam birazını kapattım. Benim için güzel gündü. Bakalım yarın ne olacak.
Peki A bankasından faizle kredi alıp bunu B bankasına faizle yatıran kişinin kur farkından gelecek kazancını da ödemesi gerekmez mi? Bu nasıl bi sistemdir? O zaman herkes gitsin kredi çekip tekrar faize yatırsın.
bu nurettinden pek umudum yoktu ama mükemmel bir çözüm bulmuşlar
cari açık yok, yabancı parası kalmadı, tek talep yurtiçi TL mevduat sahiplerinden dolara geçiş talebiydi.. bu talep kırıldı mı, doların şelalesi başlamış demektir.. hayırlı olsun
16.70
Yer İmleri