Sayfa 931/1004 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Detaya çok takılmamak lazım . Kur riskini devletin üstlendiğini gören yabancı gelecektir. Yabancı girişiyle kurdaki yatay seviye yine yabancıya güzel karlar bırakır..

Yabancı gittiğinde yine biz bize kalırız ..
    2018 v.2..

Bakın hala 2018’in kefaretini ödüyoruz 🙂

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu iş bankaların kredi vermesini bıçak gibi keser.Reis sistemi kitledi.Yakında herkes bundan çark edildiğini görecek.Bu iş olmaz.
    Hayır kesmez tam tersi mevduata talep artacağından kredide bollaşır, zararı devlet üstleniyor. Ha şunu diyebiliriz devletin gücü sübvanse etmwye nekadar yetecek bilemeyiz. Reis yine bir oyun oynuyor, reiste oyunlar bitmez.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    AKP ye güvenmiyoruz…
    AKP'ye güvenmeyin. Devlete güvenin yeter...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Detaya çok takılmamak lazım . Kur riskini devletin üstlendiğini gören yabancı gelecektir. Yabancı girişiyle kurdaki yatay seviye yine yabancıya güzel karlar bırakır..

Zatenn bu kadar faiz inadında da amaç bumuydu diye düşünüyorum
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku

Yabanci buna gelmez abi. Reel dolar talep var. Ben geldim yillik olacak diye hesap ediyoruz. yuzde 14 ten az artacakki ben kar edecegim. Yuzde 15 artti devlet bana yuzde 1 i verdi TL olarak gittim yine ayni miktar dolar aldim. Eee nerede kazanc ben dolar girdim dolar cikacagim elde var sifir. Ancak kur yuzde 14 ten az artarsa kar ederim.

Burda hedef yerli.

Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Hayır kesmez tam tersi mevduata talep artacağından kredide bollaşır, zararı devlet üstleniyor. Ha şunu diyebiliriz devletin gücü sübvanse etmwye nekadar yetecek bilemeyiz. Reis yine bir oyun oynuyor, reiste oyunlar bitmez.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devletin üstlendiğini nereden çıkardınız var mı böyle qçıklama
    bir halt olacağı yok.

7. Bu olay sistemdeki dövizde ziyade sistem disindakini iceri sokmaya yönelik muhtemelen. Sonucta bankacılık sistemindeysen cari açık olduğu müddetçe döviz artar. Bu cari açık kur yükselmesine rağmen hala kapanmadı bildigim kadarıyla. Yine yastık altina oynuyorlar

8. Ee bu durumda dolar düşeceği için ; rekabetci kurdan vazmi geçilecek

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 931/1004 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •