USD/TRY
12.50 - % 24.12
Neler döndüğünü anlamamış bir zavallı. Gelmiş burada ahkâm kesiyor. Adamlar istediği yerden dolarlarını bozup istediği yerden geri alıyor paranın ve milletin a.sına koyuyorlar. Bu da burada diriliş masalları...Şimdi sorsan bu kur seviyesi için de yazacak bir şeyi vardır.
Hepsi aynı bunların, güç nerede bunlar orada...
Dolar çıkarken ver yansın başarılı bir müdahale olunca komplo güzel at gözlüğü hükümeti tebrik ederim ekonomi ezberlerinin dışına çıkmış
Adam Afrikalı gençlerle buluştumuİş bitmiştir. Adam ın oğlu diyorki bana "hiç birşeyden haberin yokmuş gibi duruyorsun herşeye vakıfsın nasıl oluyor bu iş lan" diyor. Oysaki onlar olayıın içinde bocalayıp duruyor bense kendime öyle bir konum yaratmışımki hepsini dışarıdan izliyorum farkında değil.
Siyaseti sevmem. eğer sevseydim Rahmetli MUhsin yazıcıoğlu gibi bir kafaya sahip olurdum herhalde. O tiplerde hep Gidici oluyor erkenden bu dünyadan. Gerçi Ölmeden önce Muhsin Yazıcıoğlunu da Ben dahil çoğunluk mafya babası gibi görüp sevmiyorduk.
Kör ölünce Badem gözlü oldu deyimi ne kadar yakışır ne kadar anlatır bu durumu bilmiyorum ama Ben meclisteki konuşmalarını izleyince sevdim rahmetliyi.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri