Sayfa 80/505 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 633 - 640 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Dikkat etmek lazım. Bu arada;

Dolar altını olmayanlar müjde olanlar için kötü haber an itibariyle dk da çakılıyor eksi 11 YTD.
    Tam RTA nın sevdiği ortam.Yarın endeks gaplı keskin bir yükselişle açılırken bakıp kalıyormuş yine

2.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Tam RTA nın sevdiği ortam.Yarın endeks gaplı keskin bir yükselişle açılırken bakıp kalıyormuş yine
    Bak onu unuttum bende. Valla al bendende o kadar..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Desene 150 yıl sonra nihayet cari açık kapanıp, ihracat rekoru kıracağız...

Sancısız doğum olmaz

Büyük Türkiye Cumhuriyeti mi doğacak, yada Birleşik Türk Devletleri Cumhuriyeti mi doğacak.

İthalat durma noktasında....
    İhracat dört nala gidiyor

Maşallah maşallah

Hadi inşaallah

RTA hedefim 240 TL

Ya nasip
    USD/TRY
    12.50 - % 24.12

Neler döndüğünü anlamamış bir zavallı. Gelmiş burada ahkâm kesiyor. Adamlar istediği yerden dolarlarını bozup istediği yerden geri alıyor paranın ve milletin a.sına koyuyorlar. Bu da burada diriliş masalları...Şimdi sorsan bu kur seviyesi için de yazacak bir şeyi vardır.

Hepsi aynı bunların, güç nerede bunlar orada...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    USD/TRY
    12.50 - % 24.12 Adamlar istediği yerden dolarlarını bozup istediği yerden geri alıyor paranın a.sına koyuyorlar. Şimdi sorsan bu kur seviyesi için de yazacak bir şeyi vardır.
    imza bir yorum

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    USD/TRY
    12.50 - % 24.12

Neler döndüğünü anlamamış bir zavallı. Gelmiş burada ahkâm kesiyor. Adamlar istediği yerden dolarlarını bozup istediği yerden geri alıyor paranın ve milletin a.sına koyuyorlar. Bu da burada diriliş masalları...Şimdi sorsan bu kur seviyesi için de yazacak bir şeyi vardır.

Hepsi aynı bunların, güç nerede bunlar orada...
    Herşey bir plan dahilinde

Olması gerektiği gibi

Kadim devletimizi tüm dünya bilecek

Türkiye Cumhuriyeti mi tüm dünya"ya ôğretecegiz

Göklerden gelen bir karar var
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6. Dolar çıkarken ver yansın başarılı bir müdahale olunca komplo güzel at gözlüğü hükümeti tebrik ederim ekonomi ezberlerinin dışına çıkmış

7. Adam Afrikalı gençlerle buluştumu İş bitmiştir. Adam ın oğlu diyorki bana "hiç birşeyden haberin yokmuş gibi duruyorsun herşeye vakıfsın nasıl oluyor bu iş lan" diyor. Oysaki onlar olayıın içinde bocalayıp duruyor bense kendime öyle bir konum yaratmışımki hepsini dışarıdan izliyorum farkında değil. Siyaseti sevmem. eğer sevseydim Rahmetli MUhsin yazıcıoğlu gibi bir kafaya sahip olurdum herhalde. O tiplerde hep Gidici oluyor erkenden bu dünyadan. Gerçi Ölmeden önce Muhsin Yazıcıoğlunu da Ben dahil çoğunluk mafya babası gibi görüp sevmiyorduk.

Kör ölünce Badem gözlü oldu deyimi ne kadar yakışır ne kadar anlatır bu durumu bilmiyorum ama Ben meclisteki konuşmalarını izleyince sevdim rahmetliyi.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku

Türkiye Cumhuriyeti mi tüm dünya"ya ôğretecegiz
    Sabahın ayazında, Halk Ekmek kuyruklarında bekleyenlere önce öğret ne öğreteceksen. Sonra dünyaya...

Sayfa 80/505 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •