Sayfa 956/1004 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    fed 3 defa faiz arttıracak , bunu kim sübvanse edecek.. ?
    bu hiperenflasyon getirir..
    olmaz bu iş , jöleli günü kurtarmak için bunu uygulayalım demiştir kafalarına yatmıştır..
    Diyorlar ki, bizde hiç dolar kalmadı, dolar lazım, ödemeler var, çark dönecek...

Sen ver doları...senin doları satarak kuru düşüreyim, ödemeleri yapayım, bizim dolar borcu olan tayfaya vereyim borcunu ödesin...ben sana TL karşılığı kaç olursa olsun verecem...

Dayı...bizim ne işimiz olur dolarla...enflasyonu doğru hesapla, enflasyon kadar faiz ver, koru benim alın terimi...tükkan senin..

Kafa karıştırmaca...şaşı bak..şaşır hesabı...

Ne diyecek piyasa toplayın bunları ,topla, topla.Birileri de tamam amirim diyecek.Bu iş palavra mantığı yok kimse TL de o kadar süre kalmaz.Dolar garantisi olsa bile bizim yatırımcılara uymaz.Trade imkanı sıfırlanmış oluyor.Eurobonda bağlarım daha iyi hiç değilse yüzde 8 de dolar faizi alırım

3. Birde hadi doları dizginlediler diyelim.
    Reis çıkıp misal faizi 5 e indireceğiz dediğinde yine tepki verir mi yukarı?

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    yüksek Kambiyo vergisi gelir arkasından yoksa yarın dipten toplar millet
    valla açıkçası benim aylardır ne olur ne olmaz diye kenarda duran az miktar yerli milli paradan vardı. yarın ecnebi olabilirler. bakacağız artık.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ne diyecek piyasa toplayın bunları ,topla, topla.Birileri de tamam amirim diyecek.Bu iş palavra mantığı yok kimse TL de o kadar süre kalmaz.Dolar garantisi olsa bile bizim yatırımcılara uymaz.Trade imkanı sıfırlanmış oluyor.Eurobonda bağlarım daha iyi hiç değilse yüzde 8 de dolar faizi alırım
    muhtemelen o oranlar düşecek yarın.. bir süreliğine.

6. Dolar yükselirken dolar bazlı grafikler paylaşıp borsa ucuz kaldı neredeyse bedava diye cığırtkanlık yapanlar şimdi ne söyleyecek onu merak ediyorum. Dolar sert düşüşe geçtiğine göre çıkışın tersi bir hareket beklemek doğaldır. Ha bide dolar uçtu altın uçtu tüh yakalayamadık. TL eridi bitti bari borsaya girelim deyip borsaya atlayan ve 3 gündür taban üstüne taban yiyerek borsaya lanet okuyan acemi yatırımcı şimdi ne yapabilir. Altın ve dolar seviyesini görünce ben zaten borsadan ne anlarım deyip zarar keserek dolar veya altına geçme olasılığı kuvvetle ihtimaldir. Buda doların sert düşüşünün faturasını muhtemelen borsacılara kesebilirler. Yarın borsa şakkk bir taban daha olmadı ertesi gün şakkk bir taban daha yine yetmedi şakkk bir taban daha yaparak 1500 altında soluğu alma ihtimali nedir sizce.

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    ortalama kur vb şeyler söylenmeye başladı bu çıkarsa full fos bence. her ayın son işgünü mb döviz alış kuru ortalaması mesela ne güzel düşük tutulur o ortalama.
    Film başlamadan bitmiştir o zaman, bunların kuru nasıl ortalayacağını dolar gaymeci bilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    ortalama kur vb şeyler söylenmeye başladı bu çıkarsa full fos bence. her ayın son işgünü mb döviz alış kuru ortalaması mesela ne güzel düşük tutulur o ortalama.
    tuik hesabına döner o iş.

Sayfa 956/1004 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •