Sayfa 300/803 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 6418 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Sahiden şehzade 17 sen bu olayı nereden haber aldın, bu haberi bilip önceden pozisyon alan kaç kişi vardır sence....

2.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Sahiden şehzade 17 sen bu olayı nereden haber aldın, bu haberi bilip önceden pozisyon alan kaç kişi vardır sence....
    Ortak ayıp oluyor ama all in borsadayım altınım vardı 680 den satmıştım 1000 TL ye gitti bu işten birilerinden haber alıp pozisyon alanın Allah belasını versin milleti soyanın Allah belasını versin halkın kuruşuna göz dikenin yedi geçmişini ......

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Ortak ayıp oluyor ama all in borsadayım altınım vardı 680 den satmıştım 1000 TL ye gitti bu işten birilerinden haber alıp pozisyon alanın Allah belasını versin milleti soyanın Allah belasını versin halkın kuruşuna göz dikenin yedi geçmişini ......
    Yahu kızma hemen ben senin şahsına laf etmedim. Bu bilgiyi nereden aldın, bu bilgiyle önceden kaç kişi pozisyon alıp köşeyi dönmüştür diye sorarım sadece....Senin şahsına laf edersem hamsiden ne farkım kalır değilmi.

4. Tekfen hissemden 25 den başlayı 29 a kadar yüzde 25 gibi bi satım yaptım bunu da burda yazdım hatta sana yazdım hatırlarsın sattığım ile gıda ve enerji hissesi aldığımı da yazdım dolarla ilgili düşüncemi de yazdım hatta aldığım hisseleri yazarım da forum kurallarına çok hakim değilim

5.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Yahu kızma hemen ben senin şahsına laf etmedim. Bu bilgiyi nereden aldın, bu bilgiyle önceden kaç kişi pozisyon alıp köşeyi dönmüştür diye sorarım sadece....
    Ben bilgi falan almadım 2+2=4 müş ortak 5 eder diyenlere girdi bu kadar basit matematik ortada sen 13 den 29 giden ürüne ooo 100 olcak dersen matematik ağlamaz mı gitmeye gider de 15 günde olmaz bu işler neyse hiç bir bilimsel açıklaması olmadan dolar 20 olacakmış diyenlere itibar edilen ülke de çok da şey yapmamak lazım sonuçta şemsiye açılmaz artık birilerinde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Ben bilgi falan almadım 2+2=4 müş ortak 5 eder diyenlere girdi bu kadar basit matematik ortada sen 13 den 29 giden ürüne ooo 100 olcak dersen matematik ağlamaz mı gitmeye gider de 15 günde olmaz bu işler neyse hiç bir bilimsel açıklaması olmadan dolar 20 olacakmış diyenlere itibar edilen ülke de çok da şey yapmamak lazım sonuçta şemsiye açılmaz artık birilerinde
    Dövizin 20 lira olması bir Allahın kuluna yaramaz. Elinde döviz olup bundan kar eden adam diğer taraftan tükettiği tüm ürünlere doların 20 lira olmasından dolayı gelecek zamlardan zarar eder. Sence döviz tutanlar bunu bilmiyormu???? Yada yüzlerce milyar dolar döviz mevduatı var, hala dövizini bozdurmayanlar ahmak mı, neyi bekliyorlar tl mevduata kur farkı garantisi verilmiş, dövizi tutmanın hiçbir anlamı kalmamış nasılsa....

7. Ülkedeki herkesi batırmak için yemin etmiş gibi çalışıyorlar .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Ben şimdi 10 liradan dolar alacagım, dolar 20 lira olursa 10 lira kar edeceğim ama dolar 20 lira olunca benim tükettiğim benzine, yaga, mercimeğe, herşeye zam gelecek benim giderim artacak. KAR NEREDE KALIR O ZAMAN, BEN NE ANLADIM BU İŞTEN...

Sayfa 300/803 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •