Ben hala ikna olmadim 1 aylik bagladin bir ay sonra dun gece gibi bir operasyon oldu kur farkını unut .Ben enflasyon ustu faiz+ kur farkına ikna olurum.
18 den 11 düşurmek için kac milyar dolar gerekir? 1mly dolarla 11e düştüğüne inanalım mi
Olay doviz artmaz ise zaten
artarsa zaten dovizi olan gene kazanir ama 0.15 faiz aliniyo dovize
Ama tl olursa hem tl faiz arti doviz artarsa doviz almadan o avantaji elde etmek
kapishh
Originally Posted by r.lucas
Bu durumda doları olan neden bozsun ki ? Zaten doları dolar kalacak .yüzde 35 artsada..TL karşılığı ..bence bu kanun TL den dövize gecilmesin diye işe yarar..he şu var dolar 13 lira 1 sene sonrada 13 lira kalırsa ..TL tutan faiz kadar artıya geçecek .
Ben hala ikna olmadim 1 aylik bagladin bir ay sonra dungece gibi bir operasyon oldu kur farkını unut .
18 den 11 düşurmek için kac milyar dolar gerekir? 1mly dolarla 11e düştüğüne inanalım mi
herkesin vade günü değişik güne denk gelecek herkes aynı gün vadeli açmayacak her gün kura operasyon gerekir bu da imkansız
O para ile ole bi yatirim yapma luxu yoksa cebinden farki kapasin canim yonetici...
Originally Posted by bahri
bankacılarla yapılan toplantıda söylediler millet patır kütür seviyeye bakmadan dolara geçiyor diye gidişat tehlikeli dediler bizim apartman yöneticisi bile toplanan aidatı dolara yatırmış sabah düştü ne yapacam diyordu
Yer İmleri