Ben kimseyi tutmuyorum şahit abi , ister dolar alsın, ister borsadan hisse alsın. bana ne yahu
Ne güzel kur a endekisli mevduatımız var, para garantili
Yarın böyün porsa tl bazlı düşmeye başlarsa bistteki vatandaş haldur güldür baaa getirecek parayı. öte yandan yılanoğlu düşmeye başlarsa yine haldur güldür baa getirecek parayı,, demem o ki sonuçta herkes baa getirecek paralarını
Şindi inkar modundalar, yok mok deselerde yakında gıvranmalar başlar.
kimse bile bile zararda durmaz.
Kural basit
Kâr da otur, zarardan çabuk çık
Hamdım Piştim Yandım
Ister ise 40 olsun hazine verecek üstünü. Naaaberrr. Lem kaçmaz bu fırsat.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
İktidardan zerre haz etmem bunun baştan belirteyim.
Ama bu yaptıkları ile ilk kez tutarlı bir yol izlemiş oluyorlar.
Çin modeli dedikleri şeyin altını doldurdular böylece.Türk işi çin modeli.
Olaya farklı açıdan bakarsak git gide vahşi kapitalizmden kominizme evriliyor durum.En nihayetinde herkesin sermayesine çökülebilir böylece.Para özgürlüğü sever.Zaten yabancı yatırımcılardan kurtulalı çok oldu. Bizbizeyiz artık.E sopa kimin elinde.O zaman yasaları o koyar.
İşte bunun bir diğer anlamı yeni dünya düzeni.Dünya nın labaratuvarı Türkiye olduğuna göre deney burda tatbik edilir.Başarılırsa tüm dünya da uygulanır.
geçen haftaki fiyatlamalar yanlıştı bu haftakiler de yanlış. Yunus'un dediği gibi mal yalan mülk yalan var biraz da sen oyalan. elimize verdiler oyalanıyoruz.
bist100 ne oldu böyle ya arkadaş? 3 gün ya sadece 3 günde 240 binde 188.500 e...nooldu abi? şirketler mi battı? nasıl bir saçmalıktır bu ya?
Bitcoin endeksli mevduat olur mu acaba. Yukselir ise farkını verirler düşer ise kardasın. Lem her türlü kardasin.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri