Sayfa 246/1019 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Kur farkının tamamını verecekler mi acaba 3ayliklarda misal dolar yuzde 15 değerlendi Yuzde 5 olarak mı yansitacaklar acaba

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Ykb şubeye özel 35 günlük %19 teklif etti, odea'daki yıllık mevduat dışında ufak bir getirim vardı bağladım gitti
    iyiymiş....hayırlısı olsun....

3. Vadeden önce hesaptan para çekilmesi durumunda hesap vadesiz hesaba dönüşecek, faiz hakkı ortadan kalkacaktır. Hesabın açıldığı tarihteki TCMB kuru ile hesabın kapatıldığı tarihteki TCMB kurundan düşük olan üzerinden hesap bakiyesi güncellenecektir.

Yukarıda ki iki cümleden ikincisini acaba yanlış mı anlıyorum.Ben parayı bağladığımda 100K usd satın alabilecek kadar TL hesaba yatırdım fakat vadesi dolmadan hesabı kapatırsam faiz yanacak ve eğer vadeyi bozduğumda usd/tl vadeyi bağladığımdakinden düşük ise bana ödenecek TL miktarı da yatırdığım paranın altına düşerek anaparadan kayba yol açabilecek.Bu durumda parayı bağlayanın vadesinden önce bozmasını da engellemiş oluyorlar.Sizler ikinci cümleyi nasıl yorumluyorsunuz?Görüşlerinizi bekliyorum...

ayne oyle , bir nevi 3 ay kontratlı dovız almış oluyorsunuz .

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Vadeden önce hesaptan para çekilmesi durumunda hesap vadesiz hesaba dönüşecek, faiz hakkı ortadan kalkacaktır. Hesabın açıldığı tarihteki TCMB kuru ile hesabın kapatıldığı tarihteki TCMB kurundan düşük olan üzerinden hesap bakiyesi güncellenecektir.

Yukarıda ki iki cümleden ikincisini acaba yanlış mı anlıyorum.Ben parayı bağladığımda 100K usd satın alabilecek kadar TL hesaba yatırdım fakat vadesi dolmadan hesabı kapatırsam faiz yanacak ve eğer vadeyi bozduğumda usd/tl vadeyi bağladığımdakinden düşük ise bana ödenecek TL miktarı da yatırdığım paranın altına düşerek anaparadan kayba yol açabilecek.Bu durumda parayı bağlayanın vadesinden önce bozmasını da engellemiş oluyorlar.Sizler ikinci cümleyi nasıl yorumluyorsunuz?Görüşlerinizi bekliyorum...
    Aynen dediğiniz gibi vadesinden önce bozmaya ceza var

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Vadeden önce hesaptan para çekilmesi durumunda hesap vadesiz hesaba dönüşecek, faiz hakkı ortadan kalkacaktır. Hesabın açıldığı tarihteki TCMB kuru ile hesabın kapatıldığı tarihteki TCMB kurundan düşük olan üzerinden hesap bakiyesi güncellenecektir.

https://twitter.com/e507/status/1473...395197447?s=20
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. 3 aylık 100.000 TL ile kura endeksli mevduat yaptık dolar 10.00 iken

1 ay sonra acil 100.000 TL ye ihtiyaç oldu vadeyi bozuyoruz ve dolar o gün 9.00

Biz 90.000 TL alıyoruz yanlış anlamadıysam

8. Evet doğru ..çünkü sistemden çıkıp düşükten döviz aldirmamak için ..yada kur 10 Ken girersin 8 e düşünce bozup tekrar kur korumalıya düşükten girilmesin diye önlem olabilir ..
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 246/1019 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •