Sayfa 231/1002 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    1.doları tutan adam profili güvensizlik nedeniyle tutuyor. Onların güveni geldi mi?
    2.doları tutan profil parası erimesin diye alanlar. Onların çoğunun da 18 görmüş doları 12-13 den satacağını sanmam.
    2 gün önce TL çöp olmuş TL de hiçbir varlık tutulmaz deniyordu. Şimdi biranda bu kadar sert şekilde TL ye güven gelir mi?
    En azından fiyatlamaların sindirilmesi normalize olması lazım. Ayrıca daha önce dediğim gibi doları olanın doları var. Onu dolar vadeli yaparsa veya eurobond yaparsa dolar miktarı artar. Öbüründe alış satış arbitrajını yiyip doları satıp tl mevduata koyacak. O da sattığı dolar kadar bile olmayacak parası vade sonunda. Ne kazanacak bundan bu vatandaş?
    Benim yorumum da bu yönde.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. SURİYE MESELESİNDEN sonra abd bunların üzerini çizdi..ve eş zamanlı YABANCI ÇIKIŞI BAŞLADI..ve ardından Biden dediki, ben seni gönderecem..ne ile..kendi halkı ile mi..tabiki dolar ile...bu da yabancı çıkışı ile olacak..bizimkilerde savaş içindeyiz diye milletin malına çöktü..yani sen ne yaparsan yap, YABANCI GELMEYECEK KAÇACAK..çözüm yolu bu değil yani..faiz 50 de olsa KAÇACAK GELMEYECEK

3.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Xu100 208.447
    Xu030 229.868
    Vob30 226,350
    Dolar TL 16,42
    Euro TL 18,45
    Politika faizi 14
    memetabi dün 1 bugün 2 ..bu nassı bi topik oldu bea yauv..battık be yau bizi bitirdin be

https://youtu.be/sPCNtUv3A6c
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    hâlâ halkın elinde döviz var bozdurmaz sananlar var.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Yerli biri tarafından en az 40 milyar dolar döviz piyasaya sürüldü.

konu kilit.
    Tabiki bozduran da olur bozdurmayanda olur, isin asıl can alıcı noktası ise şu,
    Yeni TL mevduatcısı dolar alıp riske gireceğine, garantisi olan kur a endekisli mevduatı seçer.
    yeni dolar alacak vatandaşın önünü kestiler, yani doları besleyen musluğu kestiler
    Hamdım Piştim Yandım

1-2 gün bayram yapsın dedi ,london usd spekleri sanırım..
    sonra vur tl ye..başlar..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tabiki bozduran da olur bozdurmayanda olur, isin asıl can alıcı noktası ise şu,
    Yeni TL mevduatcısı dolar alıp riske gireceğine, garantisi olan kur a endekisli mevduatı seçer.
    yeni dolar alacak vatandaşın önünü kestiler
    sence vatandaş bu numarayı yer mi?
    İSLAMCI kesim parayı faize mi yatırır? yoksa spot alıp,evde saklar mı?

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ky zaten şirkete ortak olduğu için kurumlar vergisiyle vergisini ödemiş oluyor.

devlet hooop bir stopajla 2. vergiyi kesiyor, sonra millete akıl veriyor, gel tl varlık al diyor.

dediğiniz gibi sıfır stopaj olmalı. o zaman belki her şey çok daha farklı olmaz ama tl yatırım bir ölçüde özendirilir.
    Kurumlar vergisi ayrı,kar dağıtımında ödenen stopaj ayrı.
    Halka açık olmayan Kendi şirketinizde de uygulama aynı.
    Burada amaç şirketin kar payı dağıtmayıp karını yatırıma yönlendirmesi.(bu oran %15 bence de yüksek %5 makul)

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    sence vatandaş bu numarayı yer mi?
    İSLAMCI kesim parayı faize mi yatırır? yoksa spot alıp,evde saklar mı?
    İslamcı kesim paraya odaklıdır, dolar bir ay yükselmesin isyan eder yüzde14 nemalanamadım diye
    Bu arada hacı abi beni abka ile karıştırdın heralde
    Alırım aklını
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 231/1002 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •