Sayfa 229/1002 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Neden dönmesinler ki dolarcılar..
    Hem dolar olarak yerinde duracak paran..
    Hemde sıfır risk ile yüzde 15 17 20 (neyse mevduat üzerine para alacaksın)
    Hemde olası doların uzun yatay trendleri yada düşüşlerinden etkilenmeyeceksin..
    Aklı olan dolarını bozup buna geçer walla..

Üstelik el koydu etti çevrildi çevrilmedi sıkıntısı da yok..
    1.doları tutan adam profili güvensizlik nedeniyle tutuyor. Onların güveni geldi mi?
    2.doları tutan profil parası erimesin diye alanlar. Onların çoğunun da 18 görmüş doları 12-13 den satacağını sanmam.
    2 gün önce TL çöp olmuş TL de hiçbir varlık tutulmaz deniyordu. Şimdi biranda bu kadar sert şekilde TL ye güven gelir mi?
    En azından fiyatlamaların sindirilmesi normalize olması lazım. Ayrıca daha önce dediğim gibi doları olanın doları var. Onu dolar vadeli yaparsa veya eurobond yaparsa dolar miktarı artar. Öbüründe alış satış arbitrajını yiyip doları satıp tl mevduata koyacak. O da sattığı dolar kadar bile olmayacak parası vade sonunda. Ne kazanacak bundan bu vatandaş?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler...uzak durun abicim...gerçekten çok riskli bişeymiş düşündüğüm gibi...uzak olsun...
    Ben yazınca bana kızıyordunuz.Hatta bu sebeple çok defa da yasaklandım.

VİOP cular asla başaramayacaklar. !!(istisnalar hariç)

YTD

3. Ben kaybettim bugün abey ama o 5 kontrattan umutluyum gecen bi kebap yedim üstüne afiyet gene yedirir kebabı yanında da şalgam misss
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Batanlarda para bittiği için bir süre piyasada işlem yapmazlar, bikaç ay para biriktirip üüüle gelirler...
    Korkmaya gerek yok, müşteri sıkıntısı olmaz bizim borsada, intikam için yine gelirler
    Bende çok bıraktıydım bu işleri ama eline para geçince yine gelirsin.

Çünkü

Hergün para dağıtıyorlar burda

Bugün de kazanamadım diyen varsa limon satsın
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    X30 da durum kötü. Sorun teminat sanirim.

Xles neden eşlik ediyor eh bahane oldu işte.

Xles kalkar x30 işi biraz zor senaryoma devam ediyorum hala böyle düşünüyorum bugün iyi zarar var spotta ama iyi duran kağıtlar da var. Günlük bakmamak lazım tl bol olacak xles e akacak diye düşünüyorum.

X30 sadece 3.90 verdiğim ykb lere karşılık şubat vade long pozumu 3.5 maliyetle tutmaya devam ediyorum.

5 kontrat da endeks long yaptım tabandan. Onu kapatırım mantıksız oldu kalkar mı dedik kalkmadı kumar oldu.

aynı şeyi düşünüyorum. abiler taban yaparken yeşil yakmak olmaz. hasılı xleş V çıkışı yapabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Batanlarda para bittiği için bir süre piyasada işlem yapmazlar, bikaç ay para biriktirip üüüle gelirler...
    Korkmaya gerek yok, müşteri sıkıntısı olmaz bizim borsada, intikam için yine gelirler
    Bende çok bıraktıydım bu işleri ama eline para geçince yine gelirsin.

Çünkü

Hergün para dağıtıyorlar burda

Bugün de kazanamadım diyen varsa limon satsın
    Ben kazanamadim. Her sey elimde patladi. Kasadaki altin dolar dustu. Hissedede stop olamadim. 3 gunde tl ye donemiyince 300 luk ettiler. Bundan sonra benden uzun vadeci yok. Dolar altin kasada ekgyo bimas petkim elde kaldi. Uzun vadeci olunmuyormus uzun vadeci yapiliyormus

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben kaybettim bugün abey ama o 5 kontrattan umutluyum gecen bi kebap yedim üstüne afiyet gene yedirir kebabı yanında da şalgam misss

Aynen üüüle abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor. Bugün kaybeden yarın kazanır.
    Önemli olan sağlık, gerisi teferruat
    Üzülmeye değmez, tecrübe kazanırsın. Zaten belli bir tecrübeye sahip olunca ilerleyen yıllarda meyvasını almaya başlarsın.
    Hamdım Piştim Yandım

7. hâlâ halkın elinde döviz var bozdurmaz sananlar var.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Yerli biri tarafından en az 40 milyar dolar döviz piyasaya sürüldü.

konu kilit.

8. bozdurması gerekenler bozdurdu.

Sayfa 229/1002 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •