Sayfa 387/701 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Belkide bozmuşlardır hocam? Adamların mutlaka bir çok danışmanı vs vardır bu konularda muhakkak bir hamle yapmışlardır diye düşünüyorum.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
    Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.

2. burada formasyon var. hedefi çubuğun bittiği yer. vade 3 ay

burada ise aylık kanal hareketi yine üst bant formasyonla aynı seviyeyi gösteriyor.

3. İnfo Yatırım raporunu okuduktan sonra merak ettim, satılmak istenen iki gayrimenkulden biri olan Şişhane'deki Alarko DIM iş merkezini sarı sitede ilanda buldum. 2020 yılından beri satılmak isteniyor.

Expertiz değeri 13.000.000 TL olan gayrimenkulü http://www.alarkoyatirim.com.tr/port...20/sishane.pdf
    sahibinden ilanlarınında 5.750.000$ fiyata buldum. https://www.sahibinden.com/ilan/emla...76167160/detay

Görüldüğü üzere, ekspertiz değerleri gerçeği yansıtmamakla beraber şirketin diğer gayrimenkullerinin de rayiç bedelleri yansıtmadığı ortadadır.

İnfo Yatırım'ın verdiği hedef fiyat hayali değil oldukça gerçek hatta düşük belirlenmiş bir hedef fiyat olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki Hillside gibi gelir getiren, otelcilik anlamında Türkiye'yi üst lige çıkartan bir otelin 105 milyon $ değerleme olması da hayalden öte değildir. En az 250 milyon $ eder.

4.  Alıntı Originally Posted by herboydalan Yazıyı Oku
    İnfo Yatırım raporunu okuduktan sonra merak ettim, satılmak istenen iki gayrimenkulden biri olan Şişhane'deki Alarko DIM iş merkezini sarı sitede ilanda buldum. 2020 yılından beri satılmak isteniyor.

Expertiz değeri 13.000.000 TL olan gayrimenkulü http://www.alarkoyatirim.com.tr/port...20/sishane.pdf
    sahibinden ilanlarınında 5.750.000$ fiyata buldum. https://www.sahibinden.com/ilan/emla...76167160/detay

Görüldüğü üzere, ekspertiz değerleri gerçeği yansıtmamakla beraber şirketin diğer gayrimenkullerinin de rayiç bedelleri yansıtmadığı ortadadır.

İnfo Yatırım'ın verdiği hedef fiyat hayali değil oldukça gerçek hatta düşük belirlenmiş bir hedef fiyat olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki Hillside gibi gelir getiren, otelcilik anlamında Türkiye'yi üst lige çıkartan bir otelin 105 milyon $ değerleme olması da hayalden öte değildir. En az 250 milyon $ eder.
    hocam tebrikler. takdir edilesi bir araştırma olmuş.

5. İnfo Yatırım Karaköy'deki bina ile ilgili %50 mülkiyet demiş ama 2020 yılında TSKB'nin yaptığı değerleme raporunda tam mülkiyeti ALGYO üzerinde olduğu açıktır. İnfo Yatırım'ın bu raporu hazırlarken yaptığı bazı hatalar var. Dolar kuru çarpanlarını bir 13.75 almış bir 17 almış başka birşeyde başka birşey almış. Raporu düzeltse iyi olur

6.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    İnfo 65 hedef veriyo hisse taban taşsakmi geciyo daha yarinda taban olmayacak garantisimi var.
    Bugün endeks %8 düşmüş, %9-10 olmamasının nedeni de primsiz yan tahtaların direnmesi. Bu durum göz ardı edilirse ne dense boş.

7.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Bugün endeks %8 düşmüş, %9-10 olmamasının nedeni de primsiz yan tahtaların direnmesi. Bu durum göz ardı edilirse ne dense boş.
    Gece seansı eksi 5 Allah sonumuzu hayr etsin omurgalı bir duruş beklerdim Alarko dan maalesef yıllardır hep aynı

8.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Gece seansı eksi 5 Allah sonumuzu hayr etsin omurgalı bir duruş beklerdim Alarko dan maalesef yıllardır hep aynı
    sırf bu yüzden aldım. güvenli liman dedim. 6 taban yedi. cuma dirense satacaktım. herkesle beraber düşünce elimize yapıştı. yine de temeli sağlam şişmemiş kağıt bulmak zor. kur düşse de çıksa da bize yarıyor fazla bekleteceğini sanmam.

Sayfa 387/701 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •