Sayfa 246/1002 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    katılım bankasıyla da olacakmış.

bu olay doları epey baskılar..hazineye borç binebilir.belki de binmez(dolar daha düşük olursa).ama tek kelimeyle an itibariyle güzel hamle.

açıkcası EDİRNEDE 500 euro ile her malı talan edenleri görünce içim cız etti.

Duhul
    Apr 2018
    İkamet
    İstanbul - Ankara
    Gönderi
    46
    Merhaba sayın üstatlar. En güncel konu bu olduğu için buraya yazıyorum. Viopta bugün patlayan kontratlar oldu malum. Spk tebliğine göre aracı kurum teminattan daha fazla zararı genel müşteriye yansıtamaz diyor. Ancak bugün hem ben hem de bir kaç arkadaşım eksi bakiyeye düştü kontratlar kapatıldığı halde. Aracı kurumun bu talebi haksız gibi duruyor ancak mevzuata göre bunu isteyemez. Doğru mudur acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teminattan daha fazla zararı yasal yolla talep edebilirler mi acaba? Sonuçta teminatı yaktık onda gözümüz yok ama daha fazlasını nasıl verelim.

3. 700 euro ile talana devam edemez mi?

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    inşallah dolar borcunuzu hedge ederek şirketi kurtarırsınız.

diğer ihtimaller çok can sıkıcı.

zamanında darüşşafakaya bağış yaptığınızı yazmıştınız. maşallah kralsın demiştim.
    Sizin ne iş yaptığınızı bilmiyorum,ben kobiyim.
    Yatırım yapıp üretimi artıracağım fakat yüksek faiz ve oynak kur buna engel oluyordu.
    Sanma ki ben ürettiğim malın üzerine bu maliyetleri koymuyorum,sonuçta her üretici bu giderlerini ürüne yansıtır.
    Bak avrupa'da faiz sıfır,adamlar istediği gibi yatırım yapıyorlar.
    (Bağış sadece bu kuruma yapmıyorum,farklı yerlerede yapıyorum.Kral olmak için de yapmıyorum.)

5. Bugun borsa ile ilgilenemedim ,
    okuduğum yorumlarda dün akşam 1 milyar dolar , bugun 1,800 milyar dolar satıldığı söyleniyor.Elinde farklı bilgi olan varsa paylaşır.Şimdi 10günde 5 milyardan fazla dolar satıp düşmeyen DOLARES ne olduda bu kadar hızlı aşağı geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku

Bu durumu konuşan oldu mu Aralık vade dolar kontratında bu hareketler benim 3 şirket hesabında da görülüyor 3.6544 bu doları kim buraya kadar elinden çıktı acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam sabahtan viop marjları +- %10 dan -+ %80 e cıkardılar bu su demek

normalde dolar 18 ıse en dusuk emır gırısını 16,2 ye yapabılıyordun , ıste bu marjı %80 e cıkarmıslar sabahtan.

ıkın cı husus ıse kamu bankalarının yatırım kısımlarına yukardan emır gelmıs , dolar long pozu olanların tamamını hesap sahıplerıne sormadan ve temınat tamamlama bıle ıstemeden otomatik kapatmıslar aynı anda.

bır cok ornegı var, arkadasın 400 kontratı vardı usd de , 7.5o ortalaması olan, hesabındakı ana para dahıl hersey 0 lanmıs.

kapama fıyatı dipte , cocuga haber bıle vermemısler. yakında cıkar magdurlar bu olay resmen el koyma. baska bır acıklaması yok.

Alıntı Originally Posted by lynx2696 Yazıyı Oku
    Merhaba sayın üstatlar. En güncel konu bu olduğu için buraya yazıyorum. Viopta bugün patlayan kontratlar oldu malum. Spk tebliğine göre aracı kurum teminattan daha fazla zararı genel müşteriye yansıtamaz diyor. Ancak bugün hem ben hem de bir kaç arkadaşım eksi bakiyeye düştü kontratlar kapatıldığı halde. Aracı kurumun bu talebi haksız gibi duruyor ancak mevzuata göre bunu isteyemez. Doğru mudur acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teminattan daha fazla zararı yasal yolla talep edebilirler mi acaba? Sonuçta teminatı yaktık onda gözümüz yok ama daha fazlasını nasıl verelim.
    geçmişte de yaşandı

sözleşmede imza attığınız kağıtlarda yazıyordu zaten.şuan hesapta eksi bakiye görünüyor ise .. talep eder bence.

geçmiş olsun diyelim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    paranın çok kıymetsiz olduğunu ifade ettim... dolar/tl 18 olsa başka 10 olsa başka.

tl güçlü olsa onlar gelemez..en azından değmez, derler.

Sayfa 246/1002 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •